reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Z tego co kojarzę nie ma jej lekarza prowadzącego w szpitalu w którym jest, ciąża biochemiczna to dla mnie ciąża która ma wartości bety 5,10,20 i dostajesz ewentualnie spóźniony okres, coś tam się zadziało, ale organizm już na tym etapie zrobił selekcję naturalna, a u Gosi przy becie takiej ewentualnie puste jajo, ale na tym etapie to nie można wysuwać takich wniosków, z pustymi jajem czekają przynajmniej do 8-9 tc no chyba, że beta idzie w dół...
Nie wiem jaką wartość bety ma teraz Gosia ale koło 6 tys beta też zaczyna zwalniać nie rośnie już tak jak na początku
Ponad 3000 ale nie wiem ile dokladnie. Nie przyrosla nawet 100%

reklama
Miłej niedzieli dziewczynki.
Słoneczko świeci. Jesienny piękny dzionek. ♧ trzeba fajnie go jakoś spędzić. Po obiedzie spacer. I może jakieś zakupy bo niedziela handlowa. Jakieś buty na jesień trzeba zakupić.
A wy jakie plany?
Buziaki. ♡ :oops:
My właśnie jestesmy w drodze do Majalandu. Jesteśmy ciekawi co tam im wyszlo.

Miłej niedzieli dziewczynki.
Słoneczko świeci. Jesienny piękny dzionek. ♧ trzeba fajnie go jakoś spędzić. Po obiedzie spacer. I może jakieś zakupy bo niedziela handlowa. Jakieś buty na jesień trzeba zakupić.
A wy jakie plany?
Buziaki. ♡ :oops:
Czekam aż Pan przywiezie mi 220 słoików ziołomiodu [emoji23] potem segregowanie i liczenie czy się zgadza, a potem może podskoczymy do moich rodziców na chwilkę

No właśnie wczoraj jak się podnosiłam to czułam jak mnie boli w macicy i jajnikach. [emoji17] Tak mi promieniowało. I sprawdzałam czy nie mam krwi. Ale nic nie ma. Właśnie pisałam już do położnej bo nie wiem jak będzie do 4-go. I czekam aż odpowie i od razu mój mi kupi magnez i będę już dziś brać [emoji17] Można poronić z niedoboru magnezu? [emoji17]
Nie wiem, ale skurcze to nic dobrego, niejeden lekarz mówi o tym magnezie, wiec to chyba taka bezpieczna metoda :) dobrze, ze napisałaś do położnej, będziesz spokojniejsza, oby wszystko się uspokoiło :)

Mi pi wstrzymaniu akcji porodowej z Aleksem kazali brać asmag.
Zresztą w tej ciąży jak miałam skurcze w 21 tc to też asmag.
Masakra [emoji17]
Ja czekam na odp lekarki bo nie wiem co kupić i ile brać [emoji17] I już się niecierpliwie. Wiem, że niedziela i każdy ma swoje zajęcia ale się boję i chciałabym już brać [emoji17]

reklama
Masakra [emoji17]
Ja czekam na odp lekarki bo nie wiem co kupić i ile brać [emoji17] I już się niecierpliwie. Wiem, że niedziela i każdy ma swoje zajęcia ale się boję i chciałabym już brać [emoji17]
Ja bym nie czekała tylko zaczęła już brać.
Skurcze mogą być grozniejsze niz branie tabletek. Weź tabletke nospy i magnez. I się połóż. Jak często masz skurcze? Pójdziesz do apteki i jak powiesz ze magnez tak żeby ciężarna mogła to Ci dadzą odpowiedni. Najczęściej to właśnie asmag. Trzy razy dziennie po 2 tabletki. Tak na prawdę to powinno się w ciąży nawrt bez skurczy magnez. W ciąży rośnie na niego zapotrzebowanie

Do góry