reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Eh pewnie z takimi wieściami Gosia odezwała by się odrazu :( ale trzeba czekać nic innego nie pozostaje :(
Niekoniecznie.. Najadla siw tyle strachu ze nawet przy dobrej informacji musi znow to w głowie poukładać.. Radosc z ciąży, potem pseudo lekarz z diagnoza zwalajaca z nog i nagly obrót sytuacji. Ja w to wierzę i mam nadzieje ze Gosia juz tez jest spokojniejsza ale musi ochlonac.

reklama
Niekoniecznie.. Najadla siw tyle strachu ze nawet przy dobrej informacji musi znow to w głowie poukładać.. Radosc z ciąży, potem pseudo lekarz z diagnoza zwalajaca z nog i nagly obrót sytuacji. Ja w to wierzę i mam nadzieje ze Gosia juz tez jest spokojniejsza ale musi ochlonac.
Oby tak było uwierz że zaglądam tu codziennie żeby tylko zobaczyć jakąś wiadomość od niej trzymam mocno za nią kciuki bo wiem jaki stres jej teraz towarzyszy :(

Dziewczyny akurat krwawienie z torbieli nie "wyplywa" na zewnatrz dlatego tak trseba uwazac kiedy peknie by nie dostac zapalenia otszewnej. Moze miala jeszcze krwiaka czy cos. Dla mnie to zaskakujace jak duzo zlego moze spotkac jedna osobe...

Mam nadzieję, że ten sen się sprawdzi i z Gosią i z maluszkiem będzie wszystko ok.
Jak na moje - beta by tak ładnie nie rosła gdyby z dzidzią było coś nie tak. Usg mają pewnie za mało czule by wykryć tak wczesna ciąże. Musza czekać. Musi byc dobrze!

Mam nadzieję, że ten sen się sprawdzi i z Gosią i z maluszkiem będzie wszystko ok.
Jak na moje - beta by tak ładnie nie rosła gdyby z dzidzią było coś nie tak. Usg mają pewnie za mało czule by wykryć tak wczesna ciąże. Musza czekać. Musi byc dobrze!
Niestety ale beta przy pustym jaju potrafi miec przyrosty 300%.

Nie ma - jako że nie widzą? W ogóle? Nic nic?
Napisala ze jest to prawdopodobnie ciaza biochemiczna, nieprawidłowa bo nie ma nigdzie zarodka. Ale ona jest na takim etapie ze przeciez moze jeszcze nie byc. A znow bole brzucha na @we wczesnej ciazy to bardzo częsty objaw.. Ja na jej etapie mialam tez te skurcze paskudne. Nie chce za bardzo meczyc jej pytaniami.. Ciekawe jak beta czy dalej rosnie..

Edit

Beta rosnie ale zwolnila i przestala narazie krwawic.

W takich chwilach mam ochotę odejsc z forum... Czlowiek tak mocno potrafi sie z żyć ze soba i tak bardzo boli jesli ktos cierpi. Jesli Gosi historia bedzie miala nieszczęśliwy final ja nie wytrzymam tu.

Ostatnia edycja:
reklama
@Migdalove jesteśmy z Tobą kochana, ja nadal wierzę że będzie dobrze.
@Maliina ja mam ochotę w ogóle odpuść starania, nie miała bym tyle siły żeby sobie poradzić gdyby coś było nie tak. Dlatego tak bardzo chce mi się płakać jak myślę o Gosi to taka wspaniała osoba i tyle przeszła..

Do góry