ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ale przy biochemicznej beta nie miałaby takiej wartości. To niemozliwe. Co na to jej lekarz prowadzący?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podczytuję Was i naprawdę jesli masz tak wyraźne objawy braku magnezu to nie czekaj na wizytę, weź magnez, on naprawde nie zaszkodzi, ja biorę 3x2 tabletki MagneB6, podobnie ze skurczami macicy: naprawde lepiej wziac raz ta nospe niż ryzykować. Nie chce Cie straszyć, ale zmartwiły mnie Twoje objawy. Jesli boisz sie sama to może zadzwon do tej położnej lub do lekarza?4go idę na prenatalne to zapytam wtedy [emoji8] jeszcze raz dziękuję. Odpoczywam właśnie dziś [emoji17] Bo nogi to koszmar naprawdę bolą i mam skurcze w nich i ciężko mi się śpi [emoji17] No i skacze mi ta powieka od wczoraj już i tak mi już coś nie pasowało, bo zawsze jak tak miałam to od razu magnez. Ale teraz na własną rękę nie będę brała nic [emoji17] przemęcze się do 4go. I jeszcze takie skurcze mnie łapią w macicy ale nie plamie ani nic musiałam się naprawdę przemęczyć [emoji17] Ale boli w pachwinach więc to pewnie też się rozciąga tam wszystko
Dokładnie uda nam się będziemy wzajemnie trzymać za siebie kciuki żeby się udało wspierać się i oczywiście za te też dziewczyny co już są w ciąży żeby wszystko przebiegło dobrze do końcaDokładnie....takie to niekiedy niesprawiedliwe. ☹ Ale trzeba walczyć! Nie poddawać się. uda się nam ❤
Z tego co kojarzę nie ma jej lekarza prowadzącego w szpitalu w którym jest, ciąża biochemiczna to dla mnie ciąża która ma wartości bety 5,10,20 i dostajesz ewentualnie spóźniony okres, coś tam się zadziało, ale organizm już na tym etapie zrobił selekcję naturalna, a u Gosi przy becie takiej ewentualnie puste jajo, ale na tym etapie to nie można wysuwać takich wniosków, z pustymi jajem czekają przynajmniej do 8-9 tc no chyba, że beta idzie w dół...Ale przy biochemicznej beta nie miałaby takiej wartości. To niemozliwe. Co na to jej lekarz prowadzący?
Zadzwoń kochana jak masz możliwość jutro do tej położnej ... Albo się przejdź do apteki tam też ci doradza lepiej szybciej zapobiec tym skurczą ..... Bo te skurcze w macicy troszkę mnie przeraziły może akurat wszystko się rozciąga i boli ale lepiej dmuchać na zimne daj znać jak było u lekarza i dużooooooo odpoczywaj4go idę na prenatalne to zapytam wtedy [emoji8] jeszcze raz dziękuję. Odpoczywam właśnie dziś [emoji17] Bo nogi to koszmar naprawdę bolą i mam skurcze w nich i ciężko mi się śpi [emoji17] No i skacze mi ta powieka od wczoraj już i tak mi już coś nie pasowało, bo zawsze jak tak miałam to od razu magnez. Ale teraz na własną rękę nie będę brała nic [emoji17] przemęcze się do 4go. I jeszcze takie skurcze mnie łapią w macicy ale nie plamie ani nic musiałam się naprawdę przemęczyć [emoji17] Ale boli w pachwinach więc to pewnie też się rozciąga tam wszystko
Albo polecała Daga również ciężarnym Maglek bierzesz tylko 2 tab dziennie napewno nie zaszkodzi a może pomócPodczytuję Was i naprawdę jesli masz tak wyraźne objawy braku magnezu to nie czekaj na wizytę, weź magnez, on naprawde nie zaszkodzi, ja biorę 3x2 tabletki MagneB6, podobnie ze skurczami macicy: naprawde lepiej wziac raz ta nospe niż ryzykować. Nie chce Cie straszyć, ale zmartwiły mnie Twoje objawy. Jesli boisz sie sama to może zadzwon do tej położnej lub do lekarza?
No właśnie wczoraj jak się podnosiłam to czułam jak mnie boli w macicy i jajnikach. [emoji17] Tak mi promieniowało. I sprawdzałam czy nie mam krwi. Ale nic nie ma. Właśnie pisałam już do położnej bo nie wiem jak będzie do 4-go. I czekam aż odpowie i od razu mój mi kupi magnez i będę już dziś brać [emoji17] Można poronić z niedoboru magnezu? [emoji17]Podczytuję Was i naprawdę jesli masz tak wyraźne objawy braku magnezu to nie czekaj na wizytę, weź magnez, on naprawde nie zaszkodzi, ja biorę 3x2 tabletki MagneB6, podobnie ze skurczami macicy: naprawde lepiej wziac raz ta nospe niż ryzykować. Nie chce Cie straszyć, ale zmartwiły mnie Twoje objawy. Jesli boisz sie sama to może zadzwon do tej położnej lub do lekarza?
Już pisałam do lekarki i czekam na odp [emoji17] No właśnie ja nie wiem, bo to moja pierwsza ciążą i nie wiem jakie bóle są normalne [emoji17] Mówiłam mojemu, że jak będzie źle to od razu szpital ale było lepiej w nocy. Dam znać [emoji8] odpoczywam właśnie bo się boję trochę sama też [emoji17]Zadzwoń kochana jak masz możliwość jutro do tej położnej ... Albo się przejdź do apteki tam też ci doradza lepiej szybciej zapobiec tym skurczą ..... Bo te skurcze w macicy troszkę mnie przeraziły może akurat wszystko się rozciąga i boli ale lepiej dmuchać na zimne daj znać jak było u lekarza i dużooooooo odpoczywaj
Odpoczywaj. Dużo zdrówkaJuż pisałam do lekarki i czekam na odp [emoji17] No właśnie ja nie wiem, bo to moja pierwsza ciążą i nie wiem jakie bóle są normalne [emoji17] Mówiłam mojemu, że jak będzie źle to od razu szpital ale było lepiej w nocy. Dam znać [emoji8] odpoczywam właśnie bo się boję trochę sama też [emoji17]