reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
Nie przejmuj się tak jak dziewczyny piszą może za wcześnie . Na następnej wizycie zobaczysz fasolkę :)

reklama
Zamówiłam dziś testy owu. W piątek mają przyjść . 50 sztuk testów plus 10 ciążowych gratis. Za niecałe 17zl w piątek ostatni dzień okresu i zacznę z testami może w tym cyklu wreszcie się uda :)

Zamówiłam dziś testy owu. W piątek mają przyjść . 50 sztuk testów plus 10 ciążowych gratis. Za niecałe 17zl w piątek ostatni dzień okresu i zacznę z testami może w tym cyklu wreszcie się uda :)
Powodzenia trzymam kciuki :) 50 sztuk to super cena :) ja za 7 sztuk płaciłam 15 zł .czekam kiedy @ przyjdzie i też się zastanawiam czy zamówic na allegro???

Błagam dziewczyny powiedzcie co to oznacza.... Dlaczego CMV G JEST WYSOKIE [emoji24] zaraz się rozplacze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
20180926_165142.jpg

Załączniki

• 20180926_165142.jpg
    20180926_165142.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 3 317
Bez tytułu.png

nosz kurcze :(
TSH w maju - 4,0
w lipcu - 1,3
a teraz 1,97.... znowu rośnie :(
i te ft też chyba nie tak :( procenty za wysokie....
Bez tytułu.png

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    4,7 KB · Wyświetleń: 1 325
  • Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    1,5 KB · Wyświetleń: 1 305
A w którym jesteś tyg? Ja chyba że trzy wizyty zaliczyłam zanim było coś widać :) sprawdził Ci pewnie jajniki i miejsca poza macica i skoro tam nic mi ma to pewnie N następnej wizycie dzidziuś pokaże się w macicy
Dokładnie. Tez tak miałam ze nie było nic widać. A jak nic nie widać w jajnikach i poza macica to bedzie dobrze ❤️ Po prosto potrzeba jeszcze chwilki ❤️

reklama
U mojego mlodego tak bylo. Pediatra tez kazal nad tym pracowac delikatnie podczas kąpieli, nic na siłę, a z racji ze mielismy wizyte u chirurga bo mlodemu nie schodzilo jądro do moszny(oeracje ma w przyszlym miesiacu) to od razu chirurg sie temu przyjrzal i dostalismy jakas maść, ale niestety za duzo nie pomogła wiec najprawdopodobniej tez czeka go zabieg.
A ile ma twój synek ?
Będziemy pracować nad tym Ale tak jak piszesz..nic na siłę

Do góry