reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Syna nie mam moja siostra ma 3 synów :) coś ci wyślę . Po 3 roku życia u 90% chłopców napletek jest odprowadzany w całości lub częściowo (co również jest prawidłowe), bez ingerencji osób trzecich. U 1% napletek w pełni odkleja się w okresie dojrzewania, co również nie jest niczym złym. Należy pozwolić naturze działać w swoim tempie i nie ingerować w nią, jeżeli nie ma ku temu medycznych podstaw." I jestem tego samego zdania .
Dziękuję za odp i radę :-) :)

Hm... te ft4 przy górnej granicy... ale nie znam się kurcze zbytnio na tym...
ja tsh mam 2,1 a wizytę u endo dopiero za 2,5 tygodnia ciekawe co mi powie. No ale i tak przed wizyta bede musiała jeszcze zrobic ponownie
no podpytam go dokładnie jutro... ale kurcze to taki mamrot, trzeba go ciagnąć za język :(
no coś jest ewidentnie dalej nie tak skoro i te cykle po 2 miesiące...

Dziewczyny. Jest nas tu dużo a więc zapytam.
Pyszna kawa do ekspresu. Może być mielona, może być ziarnista. Taka żeby smakowała jsk z kawiarni.
Mam Lavazza Oro i jest pyszna ale szukam czegoś mocniejszego jeszcze [emoji173]️
Na pewno wiele z Was ma tu ekspres do kawy i może jakaś pyszna kawę polecić
Ja ekspresu niestety nie mam, ale u koleżanki zawsze właśnie pije Lavazze ;)

cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam,
wróciłam własnie z labo, zrobiłam TSH, anty-tg, anty-tpo, FT3 i FT4... na własną rękę oczywiście, 130zł poszłooo..jutro wizyta u endokrynologa..
dziś.. UWAGA.. 60dc, zaczynam łapać doła.
odstawiłam duphaston 2 mies, temu. nie chcę już się faszerować..
byłam tydz temu u ginekologa, nowego, ten przynajmniej przyznał rację ze moje TSH należało leczyc, a miałam 4.0.. kazał robić badania nasienia i potem działamy z clo i pregnylem, bo ewidentnie naturalnie nie damy rady sami.
Ja miałam takie TSH w czerwcu tego roku, po 3 tyg brania Euthyroxu miałam 1,7 a teraz powtarzałam badania i mam 1 ;)

Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
A który masz tydzień według OM?

Ja dopiero 4+6, niby nastawiona byłam że nic nie zobaczę ale wiecie jak to jest. Jeszcze teraz trochę plamię ale to pewnie po badaniu, na szczęście nic nie boli i nie jest tego dużo.
A miałaś pobraną cytologie ? Często po cytologi są plamienia...
4+6 to jeszcze bardzo wcześnie więc nic dziwnego, że nie widać ;)

reklama
Hej Dziewczyny,
a ja mam pytanie tak z innej beczki, bo o zębach. Wyrywała już może któraś z Was kiedyś chirurgicznie górną ósemkę ? Jeśli tak, to jak się czułyście po tym jak znieczulenie Wam puscilo ?

Jestem trochę przerażona, bo jutro idę właśnie wyciąć tą nieszczęsna ósemkę i juz mnie kilka osób nastraszyło, że mogę przez dwa dni zdychać i mieć wyjęte z życia :( ...
Koleżanka ostatnio była i jedyne co to czekała 30 min w poczekalni czy krwotoku nie dostanę, później normalnie funkcjonowała ;) jak masz możliwość to weź jeden dzień wolnego, ale bez paniki [emoji4]

Do góry