paulina1994
Fanka BB :)
Jakie cudo [emoji7]Poznajcie Alicje
Zobacz załącznik 901947
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie cudo [emoji7]Poznajcie Alicje
Zobacz załącznik 901947
Ja mam TSH na poziomie 1 i @ normalnie, jedynie teraz się spóźnia, ale owu też była 4-5 dni później niż powinna więc czekam cierpliwie [emoji4]no też jestem ciekawa, od końca czerwca jestem na euthuroxie 25, po miesiącu zrobiłam sobie kontrolnie tsh i było 1.3, dlatego też stwierdziłam że jak odstawie duphaston to i może cykle się skróciły, jak widać-nie (
trochę się martwię, że może te TSH za mocno jednak spadło od tego czasu, ale okaże się to po 17:00..
Nie miałam cytologii robionej. Najwidoczniej badanie wywołało to plamienia. Ogólnie czytałam o takich plamieniach i jestem spokojniejsza. Póki nie ma skurczy to nie jest źle.A miałaś pobraną cytologie ? Często po cytologi są plamienia...
4+6 to jeszcze bardzo wcześnie więc nic dziwnego, że nie widać
No jasne, po badaniu często pojawiają się delikatne plamienia [emoji4]Nie miałam cytologii robionej. Najwidoczniej badanie wywołało to plamienia. Ogólnie czytałam o takich plamieniach i jestem spokojniejsza. Póki nie ma skurczy to nie jest źle.
A dlaczego w ogóle lekarz zlecił ci to badanie ? Przeczytaj mojego posta pod twoim wynikiem z tego wynika że nie masz czego się bać [emoji4] a to tylko oznacza, że zawsze konsultujemy wyniki z lekarzem nie opieramy się na jednym parametrze bo teraz doskonale widać jak może być to przewrotna informacja [emoji4]Błagam dziewczyny powiedzcie co to oznacza.... Dlaczego CMV G JEST WYSOKIE [emoji24] zaraz się rozplacze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Zobacz załącznik 901969
Kopnę cię następnym razem mocno w tyłek za sianie paniki !!!Błagam dziewczyny powiedzcie co to oznacza.... Dlaczego CMV G JEST WYSOKIE [emoji24] zaraz się rozplacze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Zobacz załącznik 901969
Wysoki poziom przeciwciał IgG skierowanych przeciwko CMV, przy ujemnym IgM świadczy zazwyczaj jedynie o infekcji przebytej w przeszłości. Aby określić czas, w którym doszło do zakażenia należałoby wykonać badanie awidności IgG .Błagam dziewczyny powiedzcie co to oznacza.... Dlaczego CMV G JEST WYSOKIE [emoji24] zaraz się rozplacze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Zobacz załącznik 901969
Hej a ktory tydzien ? Ja bylam u lekarza zaraz po tescie i nic nie bulo tez widac, w 5 tyg malusi pecherzyk, w 7t pecherzyk z całkiem zoltym a w 8 t zarodek z serduszkimJa już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
Dzisiaj koniec 5tc czyli 4+6.Hej a ktory tydzien ? Ja bylam u lekarza zaraz po tescie i nic nie bulo tez widac, w 5 tyg malusi pecherzyk, w 7t pecherzyk z całkiem zoltym a w 8 t zarodek z serduszkim