reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzidziuś na pewno ładnie się rozwija, tylko potrzebuje chwili jeszcze. Mało to cudów było, że niby wszystko stracone, a nagle dzidziuś duży i serduszko Biło? [emoji177] czas szybciutko zleci.
Migdalove będzie dobrze .wiem łatwo się mówi ale najważniejsze nie stresować się i myśleć pozytywnie:) a tego 9 -go zobaczysz śliczna fasoleczke ♥️♥️♥️

reklama
Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
To bardzo wczesna ciaza wiec ciezko cos zobaczyc :) natomiast mysle, ze gdyby byla pozamaciczna to juz by sie lekarz zorientowal. Glowa do gory. Zbadaj jeszcze raz bete i jej przyrost to troche rozjasni sytuacje :)

Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
Do 8 października napewno pięknie się rozwinie dzidzia. Wszystko będzie dobrze ❤ tylko najgorsze teraz to czekanie do kolejnej wizyty..powodzenia ✊

A w którym jesteś tyg? Ja chyba że trzy wizyty zaliczyłam zanim było coś widać :) sprawdził Ci pewnie jajniki i miejsca poza macica i skoro tam nic mi ma to pewnie N następnej wizycie dzidziuś pokaże się w macicy
Ja dopiero 4+6, niby nastawiona byłam że nic nie zobaczę ale wiecie jak to jest. Jeszcze teraz trochę plamię ale to pewnie po badaniu, na szczęście nic nie boli i nie jest tego dużo.

Hej Dziewczyny,
a ja mam pytanie tak z innej beczki, bo o zębach. Wyrywała już może któraś z Was kiedyś chirurgicznie górną ósemkę ? Jeśli tak, to jak się czułyście po tym jak znieczulenie Wam puscilo ?

Jestem trochę przerażona, bo jutro idę właśnie wyciąć tą nieszczęsna ósemkę i juz mnie kilka osób nastraszyło, że mogę przez dwa dni zdychać i mieć wyjęte z życia :( ...

Hej Dziewczyny,
a ja mam pytanie tak z innej beczki, bo o zębach. Wyrywała już może któraś z Was kiedyś chirurgicznie górną ósemkę ? Jeśli tak, to jak się czułyście po tym jak znieczulenie Wam puscilo ?

Jestem trochę przerażona, bo jutro idę właśnie wyciąć tą nieszczęsna ósemkę i juz mnie kilka osób nastraszyło, że mogę przez dwa dni zdychać i mieć wyjęte z życia :( ...
Ja nie miałam Ale z opowieści znajomych to ojjjjj...lepiej cię nie strasze :rofl2:
Napewno przygotuj się troszkę na dawkę bólu i wytrzymalosci...parę dni napewno będziesz opuchnieta...
A że tak zapytam po co usuwasz? W czymś.ci przeszkadzają?
Powodzenia jutro kochana.

reklama
Do góry