reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Martoosia, daj sobie kilka dni na przerobienie tego i poukładanie w głowie i wiesz, że po @ będą nowe siły [emoji123][emoji123][emoji123] przytulam Cię mocno [emoji8]

U mnie też zaraz @ się rozkręci, ból brzucha się zmienił, więc myślę, że to kwestia 2-3 dni. A przy takim spóźnieniu (5 dni) okazuje się, że w ogóle nie trafiliśmy w owu, bo byłam chora [emoji23]

Miłej niedzieli!

Ps. Przeczytałam całą burzę o wątki... Dziewczyny, nie ma co!

Martoosia, daj sobie kilka dni na przerobienie tego i poukładanie w głowie i wiesz, że po @ będą nowe siły [emoji123][emoji123][emoji123] przytulam Cię mocno [emoji8]

U mnie też zaraz @ się rozkręci, ból brzucha się zmienił, więc myślę, że to kwestia 2-3 dni. A przy takim spóźnieniu (5 dni) okazuje się, że w ogóle nie trafiliśmy w owu, bo byłam chora [emoji23]

Miłej niedzieli!

Ps. Przeczytałam całą burzę o wątki... Dziewczyny, nie ma co!

Tak, muszę odpocząć i nabrać sił i dystansu. Chyba poświęcę październik na badania i ponosimy starania w listopadzie.... choc poki co chce mi się tylko ryczeć [emoji24][emoji24][emoji24]

Tak, muszę odpocząć i nabrać sił i dystansu. Chyba poświęcę październik na badania i ponosimy starania w listopadzie.... choc poki co chce mi się tylko ryczeć [emoji24][emoji24][emoji24]

Martosia, a robiłaś te podstawowe TSH, FT3, FT4, prolaktyne?? U mnie zaskoczyło po niecałych 2 misivach brania leków, a byłam przekonana, ze tarczyce mam na pewno ok bo pol roku wcześniej tez ja miałam badana, tzn samo TSH i miałam 1,6, jakie było moje zdziwienie jak okazało się, ze jest na Gorce normy i wg mojego gin za wysoko na starania i ciąże, potem usg tarczycy u endo u wyszła wczesna faza AITD,
Głowa do góry, czasem to naprawdę jest mała rzecz. Poza tym @ jeszcze nie ma a te Twoje testy owu długo wychodziły ciemne. Może to warto sprawdzić

U mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @. I bedzie to nasz 5cs.

Załamałam sie totalnie.
Martoosia04 nie załamuje sie kobietko dopóki @ nie przyszła to głowa do góry :) wypłakać się też trzeba... ale może sie udalo.na temp sie nie znam co i jak :( ale mam nadzieję że @ nie przyjdzie

Ja bym do poniedziałku nie wytrzymała
emoji23.png
Hehe dałam rade kochana:biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
Martosia, a robiłaś te podstawowe TSH, FT3, FT4, prolaktyne?? U mnie zaskoczyło po niecałych 2 misivach brania leków, a byłam przekonana, ze tarczyce mam na pewno ok bo pol roku wcześniej tez ja miałam badana, tzn samo TSH i miałam 1,6, jakie było moje zdziwienie jak okazało się, ze jest na Gorce normy i wg mojego gin za wysoko na starania i ciąże, potem usg tarczycy u endo u wyszła wczesna faza AITD,
Głowa do góry, czasem to naprawdę jest mała rzecz. Poza tym @ jeszcze nie ma a te Twoje testy owu długo wychodziły ciemne. Może to warto sprawdzić

Wlasnie za badania mam sie wziąć i chce to zrobić teraz. Nowy cykl sie zacznie to jest okazja.

Do góry