reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A mi jest szkoda @raz_dwa_trzy. Parę dziewczyn się obraziło a zapomniały, że ona też jest ciężarówką i włożono jej w usta słowa, których nie powiedziała.
Kochana, spokojnie :) myślę,że już wyjaśniłam o co mi chodziło i myślę,że każdy wie,że może pisać gdzie tylko mu się podoba, tym bardziej,że jest bardzo mile widziany (czytany) :) może ja się trochę źle wyraziłam, może dziewczyny trochę nadpisały i o! Afera gotowa :) my, kobiety, to jednak potrafimy "ugotować coś z niczego" [emoji6]

Ja jeszcze nie wiem kto siedzi w brzuszku ale tak mi się podobały [emoji23] Jakoś mam przeczucie, że będzie chłopczyk

Takie skarpetki to obojętnie jaki dzidziuś może nosić. Gdybym miała córkę chyba nosiłaby o wiele wiecej męskich ciuchów niż babskich [emoji23] spadek po braciach zobowiązuje [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jeszcze nie wiem kto siedzi w brzuszku ale tak mi się podobały [emoji23] Jakoś mam przeczucie, że będzie chłopczyk
Mi w pierwszej ciąży 2tyg przed tym jak lekarz powiedział mi że będzie chłopak to mi się przyśnilo że będzie chłopak [emoji23]
A w tej kilka dni przed zrobieniem testu snila się dziewczynka [emoji23] tak samo miałam przeczucie że urodze wcześniej i tak się stało. Położna skwitowala to tak że my kobiety i nasze przeczucia rzadko się mylimy :)

Mi w pierwszej ciąży 2tyg przed tym jak lekarz powiedział mi że będzie chłopak to mi się przyśnilo że będzie chłopak [emoji23]
A w tej kilka dni przed zrobieniem testu snila się dziewczynka [emoji23] tak samo miałam przeczucie że urodze wcześniej i tak się stało. Położna skwitowala to tak że my kobiety i nasze przeczucia rzadko się mylimy :)

Mi dziś śniło się, że szlam z koleżanka juz z brzuszkiem ciążowym a ona mi mowi: na bank bedzie córka. Wyglądasz jak na córkę. Brzuch taki na dziewczynkę.

A dziś meczy mnie zgaga [emoji24][emoji24][emoji24] rano miałam i teraz znów [emoji24]

Mi dziś śniło się, że szlam z koleżanka juz z brzuszkiem ciążowym a ona mi mowi: na bank bedzie córka. Wyglądasz jak na córkę. Brzuch taki na dziewczynkę.

A dziś meczy mnie zgaga [emoji24][emoji24][emoji24] rano miałam i teraz znów [emoji24]
Martusia trzymam kciuki żebyś ujrzała te dwie kreski w końcu i żebyś miała tą wyczekana córkę [emoji7] [emoji7] nie mogę się doczekać kolejnej różowej landryny [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry