Znowu test robiłaś?Mam nadzieje, że moja różowa fasola dojrzewa tam w środku [emoji1307] poki co testy świecą bielą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu test robiłaś?Mam nadzieje, że moja różowa fasola dojrzewa tam w środku [emoji1307] poki co testy świecą bielą.
Ja nie wiem ja nie umiem się nastawić na dziewczynkę [emoji17] Dla mnie to nierealne. Nie wiem dlaczego. Ale tak patrząc, to małe szanse na dziewczynusie [emoji17] Zawsze pragnęłam córeczki. Ale nie ważne co będzie, ważne żeby było wszystko dobrze. U mnie każdy mówi, że będzie dziureczka [emoji17] Nie wiem skąd to wnioskują [emoji848]Mi w pierwszej ciąży 2tyg przed tym jak lekarz powiedział mi że będzie chłopak to mi się przyśnilo że będzie chłopak [emoji23]
A w tej kilka dni przed zrobieniem testu snila się dziewczynka [emoji23] tak samo miałam przeczucie że urodze wcześniej i tak się stało. Położna skwitowala to tak że my kobiety i nasze przeczucia rzadko się mylimy
Ejjjj nooo.... Nie robcie nam tego. Ja tu jestem dla tego starego składu.... Jak wy się przenosicie to ja chyba przestanę się udzielać... bo przecież nie pójdę za wami na wątek udało się .... Tak bez głosowania taka decyzję podjąć  no cóż....
Kaamilaaa trzymam kciuki żeby nie przyszła u mnie to takie dziwne te testy pozytywny a później negatywny. Co do objawów to takich nie mam piersi troszkę bola tylko bym spala i od rana to mi nie dobrze. Córeczka ma 5 lat też już jestem po jednym poronieniu w 8 tyg i po ciąży biochemicznej .ale nie tracę nadziei że się w końcu uda'
też o tej becie myślałam żeby iść ale zrobię w poniedziałek test bo już mam kupiony i zobaczymy co wyjdzieMoże idź na betę?
Super oby tak dalejDzień się kończy a u mnie cisza z @ oby tak dalej [/QUO oby tak dalej