reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi w pierwszej ciąży 2tyg przed tym jak lekarz powiedział mi że będzie chłopak to mi się przyśnilo że będzie chłopak [emoji23]
A w tej kilka dni przed zrobieniem testu snila się dziewczynka [emoji23] tak samo miałam przeczucie że urodze wcześniej i tak się stało. Położna skwitowala to tak że my kobiety i nasze przeczucia rzadko się mylimy :)
Ja nie wiem ja nie umiem się nastawić na dziewczynkę [emoji17] Dla mnie to nierealne. Nie wiem dlaczego. Ale tak patrząc, to małe szanse na dziewczynusie [emoji17] Zawsze pragnęłam córeczki. Ale nie ważne co będzie, ważne żeby było wszystko dobrze. U mnie każdy mówi, że będzie dziureczka [emoji17] Nie wiem skąd to wnioskują [emoji848]

Mi się śnią dziwne sny o ciąży. Na samym początku miałam sen, że karmię piersią. Raz mam tak przykre sny, że krwawię [emoji17] Może dlatego, że miałam obawy i się bałam.
Ale jestem ciekawa kto siedzi w brzuszku[emoji17]

I w czwartek mam prenatalne i się boję [emoji17] czy będzie wszystko w porządku [emoji17] Mam milion wszystkiego w głowie przykrych myśli ehh. [emoji17] Jakaś taka pesymistka się zrobiłam w ciąży

Dziewczyny co na zaparcia / wzdęcia i uczucie ciężkości? Masakra czuje jakby mi koń przechodził przez jelita [emoji17] Tak mi ciężko. Mogę herbatę miętową?

Ejjjj nooo.... Nie robcie nam tego. Ja tu jestem dla tego starego składu.... Jak wy się przenosicie to ja chyba przestanę się udzielać... :( bo przecież nie pójdę za wami na wątek udało się .... Tak bez głosowania taka decyzję podjąć  :( :( :( no cóż.... :no2:

Mam podobne odczucia, czuję się rozdarta trochę w tym momencie. Bardzo mi się podobał wątek do tej pory gdy byłyśmy tu wszystkie, starające sie, zafasolkowane i te, które już urodziły... to było super, że mogłyśmy wspólnie wymieniać się doświadczeniami, pytaniami i ogolnie przemyśleniami niezaleznie od tego na jakim kto etapie był i przeżywać też to razem z Wami od a do z... nie chcę żebyśmy się rozdzielały, bo myślę że tworzyłysmy super grupę właśnie tak jak było, przez tą różnorodność. Zostańmy dziewczyny na jednym wątku proszę :(

Kaamilaaa trzymam kciuki żeby nie przyszła :) u mnie to takie dziwne te testy pozytywny a później negatywny. Co do objawów to takich nie mam piersi troszkę bola tylko bym spala i od rana to mi nie dobrze. Córeczka ma 5 lat też już jestem po jednym poronieniu w 8 tyg i po ciąży biochemicznej :( .ale nie tracę nadziei że się w końcu uda' :)

Może idź na betę?

reklama
Do góry