reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi w pierwszej ciąży 2tyg przed tym jak lekarz powiedział mi że będzie chłopak to mi się przyśnilo że będzie chłopak [emoji23]
A w tej kilka dni przed zrobieniem testu snila się dziewczynka [emoji23] tak samo miałam przeczucie że urodze wcześniej i tak się stało. Położna skwitowala to tak że my kobiety i nasze przeczucia rzadko się mylimy :)
Ja nie wiem ja nie umiem się nastawić na dziewczynkę [emoji17] Dla mnie to nierealne. Nie wiem dlaczego. Ale tak patrząc, to małe szanse na dziewczynusie [emoji17] Zawsze pragnęłam córeczki. Ale nie ważne co będzie, ważne żeby było wszystko dobrze. U mnie każdy mówi, że będzie dziureczka [emoji17] Nie wiem skąd to wnioskują [emoji848]

Mi się śnią dziwne sny o ciąży. Na samym początku miałam sen, że karmię piersią. Raz mam tak przykre sny, że krwawię [emoji17] Może dlatego, że miałam obawy i się bałam.
Ale jestem ciekawa kto siedzi w brzuszku[emoji17]

I w czwartek mam prenatalne i się boję [emoji17] czy będzie wszystko w porządku [emoji17] Mam milion wszystkiego w głowie przykrych myśli ehh. [emoji17] Jakaś taka pesymistka się zrobiłam w ciąży

Dziewczyny co na zaparcia / wzdęcia i uczucie ciężkości? Masakra czuje jakby mi koń przechodził przez jelita [emoji17] Tak mi ciężko. Mogę herbatę miętową?

Ejjjj nooo.... Nie robcie nam tego. Ja tu jestem dla tego starego składu.... Jak wy się przenosicie to ja chyba przestanę się udzielać... :( bo przecież nie pójdę za wami na wątek udało się .... Tak bez głosowania taka decyzję podjąć  :( :( :( no cóż.... :no2:

Mam podobne odczucia, czuję się rozdarta trochę w tym momencie. Bardzo mi się podobał wątek do tej pory gdy byłyśmy tu wszystkie, starające sie, zafasolkowane i te, które już urodziły... to było super, że mogłyśmy wspólnie wymieniać się doświadczeniami, pytaniami i ogolnie przemyśleniami niezaleznie od tego na jakim kto etapie był i przeżywać też to razem z Wami od a do z... nie chcę żebyśmy się rozdzielały, bo myślę że tworzyłysmy super grupę właśnie tak jak było, przez tą różnorodność. Zostańmy dziewczyny na jednym wątku proszę :(

Kaamilaaa trzymam kciuki żeby nie przyszła :) u mnie to takie dziwne te testy pozytywny a później negatywny. Co do objawów to takich nie mam piersi troszkę bola tylko bym spala i od rana to mi nie dobrze. Córeczka ma 5 lat też już jestem po jednym poronieniu w 8 tyg i po ciąży biochemicznej :( .ale nie tracę nadziei że się w końcu uda' :)

Może idź na betę?

reklama
Do góry