@Aghata 88 bardzo mi przykro. Dużo zdrowka dla corci. Tez choroba nie miala kiedy wybrac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze są większość z nas cały czas się staraGratuluję tym co się doczekały w końcu swoich fasolek a są tu dziewczyny co się starają??? też bym się przyłączyła
Gratulacje Kochana [emoji173]️Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta.chcialam tylko napisać że 19.09 urodziłam moje szczęście sn,3800,58cm poród po terminie więc wywolywac było trzeba
Ja pamiętam! Gratulacje :*Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta.chcialam tylko napisać że 19.09 urodziłam moje szczęście sn,3800,58cm poród po terminie więc wywolywac było trzeba
Gratulacje dużo zdrówka dla wasNie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta.chcialam tylko napisać że 19.09 urodziłam moje szczęście sn,3800,58cm poród po terminie więc wywolywac było trzeba
Gratuluję! [emoji813] [emoji8]Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta.chcialam tylko napisać że 19.09 urodziłam moje szczęście sn,3800,58cm poród po terminie więc wywolywac było trzeba