reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja osobiście nie chce żeby dziewczyny które już zobaczyły dwie kreski już nie miały z nami kontaktu. Jednak człowiek się zżył z tymi osobami i ja bym bardzo chciała wiedzieć co u nich słychać i jak ciąża się rozwija. Przecież są różne pytania i już zafasolkowane wiedzą co i jak.
Ja z wami jestem bardzo zżyta. :) Tęskno mi za dziewczynami, które się tutaj udzielały tzn jeszcze w poprzednim wątku i nagle zniknęły. Z jedną mam kontakt regularny, w sumie to juz bliska koleżanka, była świadkową na naszym ślubie, z drugą odświeżyłam kontakt przez sms bo już raz na kawie byliśmy. :) Forum daje super znajomości. :)

To super dziewczyny to będziemy się razem wspierać :) dziękuję :) co tam u mnie 3 cykl starań :) miesiączka mi się spóźnia 5 dzień testować będę kolejny raz w poniedziałek. Mój pierwszy test 3 dni przed planowaną miesiączka wyszedł pozytywny ,wieczorem zrobilam kolejny test pozytywny a na drugi dzień z innej firmy wyszedł mi negatywny :( i dla tego spróbuję zrobić w poniedziałek kolejny. Bo już jestem po terminie miesiączki a cykle mam 33 dniowe. A jak u was dziewczyny starania :)
Trzymam kciui zeby w poniedziałek byl pozytyw [emoji6][emoji110]
A ja czekam na @ ma byc 26.09 [emoji6] zaczne wtedy 14cs [emoji6]
Ok, będę się nadal udzielać. ;)
No i to rozumiem [emoji6]
córeczkę już mam :)
Ile ma latek ?

Jedna z dziewczyn wyraźnie napisała, żebyśmy się przeniosły na wątki ciążowe z miesiącem swojego terminu porodu. Ja tylko spełniłam propozycję Kati i zrobiłam osobny wątek.
Wyraźnie napisałam PRO-PO-ZY-CJA :) nie została przyjęta, demokratycznie odrzucona i bardzo dobrze :)
Dyskusja po to właśnie jest.
Nie miałam serio nic złego na myśli :D porzućmy ten temat,serio.

Trzymam kciui zeby w poniedziałek byl pozytyw [emoji6][emoji110]
A ja czekam na @ ma byc 26.09 [emoji6] zaczne wtedy 14cs [emoji6]No i to rozumiem [emoji6]Ile ma latek ?
Kaamilaaa trzymam kciuki żeby nie przyszła :) u mnie to takie dziwne te testy pozytywny a później negatywny. Co do objawów to takich nie mam piersi troszkę bola tylko bym spala i od rana to mi nie dobrze. Córeczka ma 5 lat też już jestem po jednym poronieniu w 8 tyg i po ciąży biochemicznej :( .ale nie tracę nadziei że się w końcu uda' :)

Ostatnia edycja:
Wyraźnie napisałam PRO-PO-ZY-CJA :) nie została przyjęta, demokratycznie odrzucona i bardzo dobrze :)
Dyskusja po to właśnie jest.
Nie miałam serio nic złego na myśli :D porzućmy ten temat,serio.
Ale ja nadal nie czuje żalu, wiesz w sumie propozycja propozycją ale jakbyś przyszła do kogoś a ktoś by Ci powiedział, że ma propozycje byś poszła do siebie to jednak nie jest do końca miłe. ;) Ja osobiście zaakceptowałam ta propozycje, i tak jak mówisz, nie ma po co ciągnąć to dalej. Nikt się nie kłóci, to tylko dyskusja. Ja nie jestem urażona, wszystko jest ok. ;)

A propos tego co pisałam o tym forum na którym pisze 6lat już to wszystkie już mają już dwójkę lub więcej dzieci i tylko jedna dziewczyna została (ale ona nie planuje na razie dzieci) no i ja :(

reklama
Również uważam, że dziwne byłoby opuszczanie wątku przez dziewczyny. Przecież to normalne, że staraczki zachodzą w ciążę :) a osoby które robią przerwę od forum pewnie raczej chcą odpocząć od intensywnego myslenia o ciąży, a nie z powodu zazdrości. :)

Do góry