reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja osobiście nie chce żeby dziewczyny które już zobaczyły dwie kreski już nie miały z nami kontaktu. Jednak człowiek się zżył z tymi osobami i ja bym bardzo chciała wiedzieć co u nich słychać i jak ciąża się rozwija. Przecież są różne pytania i już zafasolkowane wiedzą co i jak.
Ja z wami jestem bardzo zżyta. :) Tęskno mi za dziewczynami, które się tutaj udzielały tzn jeszcze w poprzednim wątku i nagle zniknęły. Z jedną mam kontakt regularny, w sumie to juz bliska koleżanka, była świadkową na naszym ślubie, z drugą odświeżyłam kontakt przez sms bo już raz na kawie byliśmy. :) Forum daje super znajomości. :)

To super dziewczyny to będziemy się razem wspierać :) dziękuję :) co tam u mnie 3 cykl starań :) miesiączka mi się spóźnia 5 dzień testować będę kolejny raz w poniedziałek. Mój pierwszy test 3 dni przed planowaną miesiączka wyszedł pozytywny ,wieczorem zrobilam kolejny test pozytywny a na drugi dzień z innej firmy wyszedł mi negatywny :( i dla tego spróbuję zrobić w poniedziałek kolejny. Bo już jestem po terminie miesiączki a cykle mam 33 dniowe. A jak u was dziewczyny starania :)
Trzymam kciui zeby w poniedziałek byl pozytyw [emoji6][emoji110]
A ja czekam na @ ma byc 26.09 [emoji6] zaczne wtedy 14cs [emoji6]
Ok, będę się nadal udzielać. ;)
No i to rozumiem [emoji6]
córeczkę już mam :)
Ile ma latek ?

Jedna z dziewczyn wyraźnie napisała, żebyśmy się przeniosły na wątki ciążowe z miesiącem swojego terminu porodu. Ja tylko spełniłam propozycję Kati i zrobiłam osobny wątek.
Wyraźnie napisałam PRO-PO-ZY-CJA :) nie została przyjęta, demokratycznie odrzucona i bardzo dobrze :)
Dyskusja po to właśnie jest.
Nie miałam serio nic złego na myśli :D porzućmy ten temat,serio.

Trzymam kciui zeby w poniedziałek byl pozytyw [emoji6][emoji110]
A ja czekam na @ ma byc 26.09 [emoji6] zaczne wtedy 14cs [emoji6]No i to rozumiem [emoji6]Ile ma latek ?
Kaamilaaa trzymam kciuki żeby nie przyszła :) u mnie to takie dziwne te testy pozytywny a później negatywny. Co do objawów to takich nie mam piersi troszkę bola tylko bym spala i od rana to mi nie dobrze. Córeczka ma 5 lat też już jestem po jednym poronieniu w 8 tyg i po ciąży biochemicznej :( .ale nie tracę nadziei że się w końcu uda' :)

Ostatnia edycja:
Wyraźnie napisałam PRO-PO-ZY-CJA :) nie została przyjęta, demokratycznie odrzucona i bardzo dobrze :)
Dyskusja po to właśnie jest.
Nie miałam serio nic złego na myśli :D porzućmy ten temat,serio.
Ale ja nadal nie czuje żalu, wiesz w sumie propozycja propozycją ale jakbyś przyszła do kogoś a ktoś by Ci powiedział, że ma propozycje byś poszła do siebie to jednak nie jest do końca miłe. ;) Ja osobiście zaakceptowałam ta propozycje, i tak jak mówisz, nie ma po co ciągnąć to dalej. Nikt się nie kłóci, to tylko dyskusja. Ja nie jestem urażona, wszystko jest ok. ;)

A propos tego co pisałam o tym forum na którym pisze 6lat już to wszystkie już mają już dwójkę lub więcej dzieci i tylko jedna dziewczyna została (ale ona nie planuje na razie dzieci) no i ja :(

reklama
Również uważam, że dziwne byłoby opuszczanie wątku przez dziewczyny. Przecież to normalne, że staraczki zachodzą w ciążę :) a osoby które robią przerwę od forum pewnie raczej chcą odpocząć od intensywnego myslenia o ciąży, a nie z powodu zazdrości. :)

Do góry