reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny nie rozumiem o co chodzi, przeczytałam kilkanaście ostatnich stron i żadna z staraczek nie napisała żeby ciężarówki poszły na inny wątek. To że czasami starajace czują się rozżalone po przyjściu kolejny raz @ albo czują ukucie żalu z powodu innych pozytywnych testów to przecież normalne, przecież każda która tu pisze jest zbzikowana na temat ciąży, testowania i szukania objawów co miesiąc i takie sytuacje nie raz się zdarzają, i wtedy robią króciutką przerwę by oczyścić głowę i wracają z powrotem. Ja jestem za tym żebyście wszystkie zostały.
Ja mam fajną grupę z czasów starań z synem. Zaczęłyśmy pisać na kafaterii (pewnie wiecie jak tam jest) i przenioslysmy się na bb. Każda z nas w końcu zaszła w ciążę, w różnych odstępach czasu i do tej pory mamy kontakt a to już 6lat. Niektóre zostały już potrójnymi mamami od tego czasu ;) fajnie by było gdyby ten wątek też tak przetrwał [emoji4]

Dziewczyny nie rozumiem o co chodzi, przeczytałam kilkanaście ostatnich stron i żadna z staraczek nie napisała żeby ciężarówki poszły na inny wątek. To że czasami starajace czują się rozżalone po przyjściu kolejny raz @ albo czują ukucie żalu z powodu innych pozytywnych testów to przecież normalne, przecież każda która tu pisze jest zbzikowana na temat ciąży, testowania i szukania objawów co miesiąc i takie sytuacje nie raz się zdarzają, i wtedy robią króciutką przerwę by oczyścić głowę i wracają z powrotem. Ja jestem za tym żebyście wszystkie zostały.
Ja mam fajną grupę z czasów starań z synem. Zaczęłyśmy pisać na kafaterii (pewnie wiecie jak tam jest) i przenioslysmy się na bb. Każda z nas w końcu zaszła w ciążę, w różnych odstępach czasu i do tej pory mamy kontakt a to już 6lat. Niektóre zostały już potrójnymi mamami od tego czasu ;) fajnie by było gdyby ten wątek też tak przetrwał [emoji4]
Jedna z dziewczyn wyraźnie napisała, żebyśmy się przeniosły na wątki ciążowe z miesiącem swojego terminu porodu. Ja tylko spełniłam propozycję Kati i zrobiłam osobny wątek.

Mąż właśnie wrócił z pogotowia z młodą no i jednak świnkę ma... Jutro urodziny i połowa ludzi nie przyjdzie bo się boją że się zaraża. Masakra jakaś .... :(
Jej Agata dużo zdrówka dla córci. Może przenieście te urodziny na inny termin, bo pewnie małej będzie żal że wszyscy goście nie przyszli

Test 25 negatyw a dziś ma przyjść. Zawsze rano dostaje narazie cisza. Brzuch nie boli i cycki też przestały. Chyba ze stresu .
Aż nie wiem co napisać, oby test się mylił, tego Ci życzę z całego serca a jeśli jednak przyjdzie @ to proszę o nie załamywanie się, główka do góry i działamy dalej. Córci życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :*

reklama
Jedna z dziewczyn wyraźnie napisała, żebyśmy się przeniosły na wątki ciążowe z miesiącem swojego terminu porodu. Ja tylko spełniłam propozycję Kati i zrobiłam osobny wątek.
Ja osobiście nie chce żeby dziewczyny które już zobaczyły dwie kreski już nie miały z nami kontaktu. Jednak człowiek się zżył z tymi osobami i ja bym bardzo chciała wiedzieć co u nich słychać i jak ciąża się rozwija. Przecież są różne pytania i już zafasolkowane wiedzą co i jak.

Do góry