reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny nie rozumiem o co chodzi, przeczytałam kilkanaście ostatnich stron i żadna z staraczek nie napisała żeby ciężarówki poszły na inny wątek. To że czasami starajace czują się rozżalone po przyjściu kolejny raz @ albo czują ukucie żalu z powodu innych pozytywnych testów to przecież normalne, przecież każda która tu pisze jest zbzikowana na temat ciąży, testowania i szukania objawów co miesiąc i takie sytuacje nie raz się zdarzają, i wtedy robią króciutką przerwę by oczyścić głowę i wracają z powrotem. Ja jestem za tym żebyście wszystkie zostały.
Ja mam fajną grupę z czasów starań z synem. Zaczęłyśmy pisać na kafaterii (pewnie wiecie jak tam jest) i przenioslysmy się na bb. Każda z nas w końcu zaszła w ciążę, w różnych odstępach czasu i do tej pory mamy kontakt a to już 6lat. Niektóre zostały już potrójnymi mamami od tego czasu ;) fajnie by było gdyby ten wątek też tak przetrwał [emoji4]

Dziewczyny nie rozumiem o co chodzi, przeczytałam kilkanaście ostatnich stron i żadna z staraczek nie napisała żeby ciężarówki poszły na inny wątek. To że czasami starajace czują się rozżalone po przyjściu kolejny raz @ albo czują ukucie żalu z powodu innych pozytywnych testów to przecież normalne, przecież każda która tu pisze jest zbzikowana na temat ciąży, testowania i szukania objawów co miesiąc i takie sytuacje nie raz się zdarzają, i wtedy robią króciutką przerwę by oczyścić głowę i wracają z powrotem. Ja jestem za tym żebyście wszystkie zostały.
Ja mam fajną grupę z czasów starań z synem. Zaczęłyśmy pisać na kafaterii (pewnie wiecie jak tam jest) i przenioslysmy się na bb. Każda z nas w końcu zaszła w ciążę, w różnych odstępach czasu i do tej pory mamy kontakt a to już 6lat. Niektóre zostały już potrójnymi mamami od tego czasu ;) fajnie by było gdyby ten wątek też tak przetrwał [emoji4]
Jedna z dziewczyn wyraźnie napisała, żebyśmy się przeniosły na wątki ciążowe z miesiącem swojego terminu porodu. Ja tylko spełniłam propozycję Kati i zrobiłam osobny wątek.

Mąż właśnie wrócił z pogotowia z młodą no i jednak świnkę ma... Jutro urodziny i połowa ludzi nie przyjdzie bo się boją że się zaraża. Masakra jakaś .... :(
Jej Agata dużo zdrówka dla córci. Może przenieście te urodziny na inny termin, bo pewnie małej będzie żal że wszyscy goście nie przyszli

Test 25 negatyw a dziś ma przyjść. Zawsze rano dostaje narazie cisza. Brzuch nie boli i cycki też przestały. Chyba ze stresu .
Aż nie wiem co napisać, oby test się mylił, tego Ci życzę z całego serca a jeśli jednak przyjdzie @ to proszę o nie załamywanie się, główka do góry i działamy dalej. Córci życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :*

reklama
Jedna z dziewczyn wyraźnie napisała, żebyśmy się przeniosły na wątki ciążowe z miesiącem swojego terminu porodu. Ja tylko spełniłam propozycję Kati i zrobiłam osobny wątek.
Ja osobiście nie chce żeby dziewczyny które już zobaczyły dwie kreski już nie miały z nami kontaktu. Jednak człowiek się zżył z tymi osobami i ja bym bardzo chciała wiedzieć co u nich słychać i jak ciąża się rozwija. Przecież są różne pytania i już zafasolkowane wiedzą co i jak.

Do góry