Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja jestem [emoji137]Gratuluję tym co się doczekały w końcu swoich fasolek a są tu dziewczyny co się starają??? też bym się przyłączyła
Opowiedz cos o sobie [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem [emoji137]Gratuluję tym co się doczekały w końcu swoich fasolek a są tu dziewczyny co się starają??? też bym się przyłączyła
Jestem nawet Ja która jeszcze się nie stara, ale za chwilę za momencik będę z wami przeżywać każdy negatywny testGratuluję tym co się doczekały w końcu swoich fasolek a są tu dziewczyny co się starają??? też bym się przyłączyła
To super dziewczyny to będziemy się razem wspierać dziękuję co tam u mnie 3 cykl starań miesiączka mi się spóźnia 5 dzień testować będę kolejny raz w poniedziałek. Mój pierwszy test 3 dni przed planowaną miesiączka wyszedł pozytywny ,wieczorem zrobilam kolejny test pozytywny a na drugi dzień z innej firmy wyszedł mi negatywny i dla tego spróbuję zrobić w poniedziałek kolejny. Bo już jestem po terminie miesiączki a cykle mam 33 dniowe. A jak u was dziewczyny staraniaJest ich tutaj dużo, więc możesz spokojnie z nami zostać i trzymamy za ciebie wszystkie mocno kciuki. opowiedz nam tylko coś o sobie. masz już dzieci?
Ok, będę się nadal udzielać.Proszę mi tu się nigdzie nie wybierać dziewczynki tylko rozsyłać wszystkim swoje ciążowe fluidy i koniec!
O kurcze współczuję.Mąż właśnie wrócił z pogotowia z młodą no i jednak świnkę ma... Jutro urodziny i połowa ludzi nie przyjdzie bo się boją że się zaraża. Masakra jakaś ....
córeczkę już mamTo super dziewczyny to będziemy się razem wspierać dziękuję co tam u mnie 3 cykl starań miesiączka mi się spóźnia 5 dzień testować będę kolejny raz w poniedziałek. Mój pierwszy test 3 dni przed planowaną miesiączka wyszedł pozytywny ,wieczorem zrobilam kolejny test pozytywny a na drugi dzień z innej firmy wyszedł mi negatywny i dla tego spróbuję zrobić w poniedziałek kolejny. Bo już jestem po terminie miesiączki a cykle mam 33 dniowe. A jak u was dziewczyny starania
KurczeMąż właśnie wrócił z pogotowia z młodą no i jednak świnkę ma... Jutro urodziny i połowa ludzi nie przyjdzie bo się boją że się zaraża. Masakra jakaś ....
Test 25 negatyw a dziś ma przyjść. Zawsze rano dostaje narazie cisza. Brzuch nie boli i cycki też przestały. Chyba ze stresu .O kurcze współczuję.
Oby tych testów negatywnych wcale nie było tylko same pozytywneJestem nawet Ja która jeszcze się nie stara, ale za chwilę za momencik będę z wami przeżywać każdy negatywny test