reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Powiem wam ze to takie troche nie fajne ze tym ktorym sie udalo sobie pójdą [emoji53] przeciez my te ktore nadal walczymy czasami potrzebujemy porady, tych ciazowych fluidow, pozatym jak sie dluzej z ludźmi pisze to szkoda tak tracic kontakt [emoji53]
Powiem wam na swoim przykladzie staram sie rok i nie ukrywajmy ze mnie momentami tez zaboli to ze np komus udaje sie w 1cs.. ale mimo wszystko zawsze szczerze pogratuluje i jesli nie mam sil czytac o waszych objawach czy radosci z ciazy po prostu omijam te posty, ale jestem i cieszę sie ze te ktore juz zafasolkowaly tez są. Przeciez to zadna nowość ze na watku staraczkowym bedzie w koncu dużo zafasolkowanych
Serio oprocz tego watku pisze jeszcze w 4 innych i nie wyobrazam sobie zeby ciezarowki tak znikaly po || co i tak nieraz robią [emoji53]

reklama
Dzięki @ForgetMeeNot. Nie odzywam się więcej,bo wyszła jakaś gównoburza, a chciałam tylko,żeby staraczki się odniosły i bardzo się cieszę,że jednak wolą,żebyśmy tu zostały. Nikogo nie wypraszalam, bo niby dlaczego miałabym sobie rościć do tego prawo :D siebie samą też chciałam wyprosić?
Może to hormony wzięły górę ;)
Miłego dnia wszystkim :)

Powiem wam ze to takie troche nie fajne ze tym ktorym sie udalo sobie pójdą [emoji53] przeciez my te ktore nadal walczymy czasami potrzebujemy porady, tych ciazowych fluidow, pozatym jak sie dluzej z ludźmi pisze to szkoda tak tracic kontakt [emoji53]
Powiem wam na swoim przykladzie staram sie rok i nie ukrywajmy ze mnie momentami tez zaboli to ze np komus udaje sie w 1cs.. ale mimo wszystko zawsze szczerze pogratuluje i jesli nie mam sil czytac o waszych objawach czy radosci z ciazy po prostu omijam te posty, ale jestem i cieszę sie ze te ktore juz zafasolkowaly tez są. Przeciez to zadna nowość ze na watku staraczkowym bedzie w koncu dużo zafasolkowanych
Serio oprocz tego watku pisze jeszcze w 4 innych i nie wyobrazam sobie zeby ciezarowki tak znikaly po || co i tak nieraz robią [emoji53]
Masz 100% rację, dlatego nie odeszłam od was od razu po || , nawet jakoś tak wolałam tu pisać niż na majówkach, no póki nie zobaczyłam, że to kogoś może boleć.

Dziewczyny może to głupie pytanie, ale zauważyłam, że rosną mi takie ciemniejsze włoski na brzuchu układają się w taki pasek do pępka;o
Hehe ja miałam ale z trzy takie włoski na brzuchu pod pępkiem, na początku to nie rzucało się w oczy, potem jak mi brzuchol urósł to śmiesznie wyglądało, i co wyrwałam za chwilę nowe rosły [emoji23]

Dzięki @ForgetMeeNot. Nie odzywam się więcej,bo wyszła jakaś gównoburza, a chciałam tylko,żeby staraczki się odniosły i bardzo się cieszę,że jednak wolą,żebyśmy tu zostały. Nikogo nie wypraszalam, bo niby dlaczego miałabym sobie rościć do tego prawo :D siebie samą też chciałam wyprosić?
Może to hormony wzięły górę ;)
Miłego dnia wszystkim :)
Ja żadnej gównoburzy tutaj nie widzę, padł pomysł, zrealizowałam go. Nie poczułam, żebyś mnie wypraszała, nie czuję się w żaden sposób urażona. Po prostu przykro mi, że jednak czyjeś szczęście przyprawia kogoś o ból, żal, zazdrość czy przykrość. Nie chcę komuś sprawiać tych uczuć, dlatego się odsunęłam.

reklama
Do góry