reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie chcemy odstraszać inne nowe dziewczyny, dobijać dotychczasowe. Ogólnie dziwna sytuacja, której się nie spodziewałam. Nie wiem jak mam reagować dlatego nie odsunęłam.

Gosia, zawsze można się udzielić na dwóch wątkach. Ja z tego nie zrezygnuje dobrowolnie [emoji846][emoji846] i mysle, ze @raz_dwa_trzy nie miałam złych intencji tylko strala się postawić w sytuacji osób, które długo się starają i ciężko to obecnie przechodzą. Mysle, ze nie miała nic złego na myśli i nie chciała nikogo wypraszać a była to taka luźna myśl. Ze słowem pisanym tak to niestety jest, ze nie da się zawsze wyłapac intencji czy prawdziwego przekazu wypowiedzi.
Czasem zdarza się, ze staraczki maja pytania o sam podatek ciąży, szczególnie te z pierwszym dzieckiem. Pamietam, ze jak jeszcze byłam w trakcie starań to i Kati i Daga niejednokrotnie mi pomogły i służyły dobra rada czy odpowiedzią [emoji846]
Mysle, ze nie ma co tak jednoznacznie podchodzić w ogóle w życiu do wszystkiego i nic nie jest zero-jedynkowe. [emoji846]
Ja zostaje i nie czuje się urażona przez propozycje @raz_dwa_trzy, a swoja droga może z niej wyjść nawet fajny zbiorczy wątek dla zafasolkowanych gdzie bedziemy mogły wspólnie przezywać ten magiczny czas i dopingować sobie nawzajem czy tez służyć rada, bo na wątkach już ciążowych w podziale na miesiące porodu to traci się kontakt, ze tak to określę „ciążowy” z niektórymi jeśli termin porodu jest rożny [emoji846]

Gosia, zawsze można się udzielić na dwóch wątkach. Ja z tego nie zrezygnuje dobrowolnie [emoji846][emoji846] i mysle, ze @raz_dwa_trzy nie miałam złych intencji tylko strala się postawić w sytuacji osób, które długo się starają i ciężko to obecnie przechodzą. Mysle, ze nie miała nic złego na myśli i nie chciała nikogo wypraszać a była to taka luźna myśl. Ze słowem pisanym tak to niestety jest, ze nie da się zawsze wypalać intencji czy prawdziwego przekazu wypowiedzi.
Czasem sytuacje się maja pytania o sam podatek ciąży, szczególnie te z pierwszym dzieckiem. Pamietam, ze jak jeszcze byłam w trakcie starań to i Kati i Daga niejednokrotnie mi pomogły i służyły dobra rada czy odpowiedzią [emoji846]
Mysle, ze nie ma co tak jednoznacznie podchodzić w ogóle w życiu do wszystkiego i nic nie jest zero-jedynkowe. [emoji846]
Ja zostaje i nie czuje się urażona przez propozycje @raz_dwa_trzy, a swoja droga może z niej wyjść nawet fajny zbiorczy wątek dla zafasolkowanych gdzie bedziemy mogły wspólnie przezywać ten magiczny czas i dopingować sobie nawzajem czy tez służyć rada, bo na wątkach już ciążowych w podziale na miesiące porodu to traci się kontakt, ze tak to określę „ciążowy” z niektórymi jeśli termin porodu jest rożny [emoji846]
Ja też nie czuje się urażona przez propozycje, nie czułam się wyproszona napisałam jak to odebrałam. ;)

Co tu sie dzieje ? wiecie co, bylam juz na tylu watkach staraczkowych (i nadal jestem) no i nigdy nie spotkalam sie z tym zeby robic osobny wątek dla ciężarówek z watku staraczkowego.. troche smutno sie zrobiło.. no bo przeciez przychodzac na watek staraczkowy chyba kazda wie ze za jakis czas z większości zrobia sie ciężarówki i co jak sie zzyjemy to potem kaazda ma sobie iść na inny wątek bo przeszkadza swoim szczęściem tym ktore jeszcze na nie czekaja ?

reklama
Co tu sie dzieje ? wiecie co, bylam juz na tylu watkach staraczkowych (i nadal jestem) no i nigdy nie spotkalam sie z tym zeby robic osobny wątek dla ciężarówek z watku staraczkowego.. troche smutno sie zrobiło.. no bo przeciez przychodzac na watek staraczkowy chyba kazda wie ze za jakis czas z większości zrobia sie ciężarówki i co jak sie zzyjemy to potem kaazda ma sobie iść na inny wątek bo przeszkadza swoim szczęściem tym ktore jeszcze na nie czekaja ?
Ja tyle czasu jestem na tym forum na staraczkach, wcześniej pod innym nickiem i też nigdy nie było problemu. A ja po prostu nie wiem jak się zachować bo nie chce innym sprawiać bólu.

Do góry