Gosia, zawsze można się udzielić na dwóch wątkach. Ja z tego nie zrezygnuje dobrowolnie [emoji846][emoji846] i mysle, ze
@raz_dwa_trzy nie miałam złych intencji tylko strala się postawić w sytuacji osób, które długo się starają i ciężko to obecnie przechodzą. Mysle, ze nie miała nic złego na myśli i nie chciała nikogo wypraszać a była to taka luźna myśl. Ze słowem pisanym tak to niestety jest, ze nie da się zawsze wypalać intencji czy prawdziwego przekazu wypowiedzi.
Czasem sytuacje się maja pytania o sam podatek ciąży, szczególnie te z pierwszym dzieckiem. Pamietam, ze jak jeszcze byłam w trakcie starań to i Kati i Daga niejednokrotnie mi pomogły i służyły dobra rada czy odpowiedzią [emoji846]
Mysle, ze nie ma co tak jednoznacznie podchodzić w ogóle w życiu do wszystkiego i nic nie jest zero-jedynkowe. [emoji846]
Ja zostaje i nie czuje się urażona przez propozycje
@raz_dwa_trzy, a swoja droga może z niej wyjść nawet fajny zbiorczy wątek dla zafasolkowanych gdzie bedziemy mogły wspólnie przezywać ten magiczny czas i dopingować sobie nawzajem czy tez służyć rada, bo na wątkach już ciążowych w podziale na miesiące porodu to traci się kontakt, ze tak to określę „ciążowy” z niektórymi jeśli termin porodu jest rożny [emoji846]