reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove załóż może wątek zaciążonych staraczek :)
Bo myślę że te dziewczyny które zaszły w ciąże nawet mając inne terminy nadal chciałyby mieć ze sobą konktat a stąd nas wyrzucają :*
Omg, nawet by mi nie przyszło na myśl, żeby stąd odchodzić, nawet jeśli beda mnie wyrzucać hehe. Jestem tu od samego początku swoich starań o dzidzie i pomimo, ze mi sie udalo i udzielam sie tutaj mało, to lubie podczytywać dziewczyny, ktore dalej sie staraja, szczegolnie te ze starej ekipy, ktore były jeszcze na poprzednim wątku i cieszę się z każdych dwóch kreseczek.
Jak komuś sie nie podoba, to niech sam stąd wyjdzie, a nie wyprasza zafasolkowane ;)
@Migdalove a ty nawet nie probuj stąd uciekac, bo cię znajde! [emoji14]

reklama
No ja polecam to było 6 lat temu ale jak i po pierwszej i drugiej ciąży nie mam rozstępów zobaczymy jak teraz będzie . ..
To wszystko jest głównie kwestia genetyczna jedni nie smarują się niczym i rozstępów nie mają, a moja kuzynka smarowała się specyfikami po 100-150 zł starczało jej to czasami na tydzień a rozstęp na rozstępie więc reguły nie ma...

Generalnie miałabym propozycję, żeby staraczki,którym się udało przeniosły się na wątki ciążowe, z miesiącem swojego tp. To poruszanie problemów i radosci w ciąży może bardzo irytować staraczki. Zobaczcie jak sie wykruszają... a w koncu to ich wątek. Tutaj powinnyśmy skupić się na nich. Co Wy na to?
Mi ciężarne dziewczyny nie przeszkadzają a wręcz przeciwnie ;) nie jednokrotnie pytałam Kasi czy Dagi o jakieś witaminy itp one już to brały już w tej ciąży były, a przecież kiedyś też były staraczkami ;) jakoś nigdy nie postrzegałam ciężarnych przez pryzmat moich "niepowodzeń" kiedyś to one tu pewnie nie raz płakały nad nie udanym cyklem tylko w innym czasie niż Ja ;)

@Migdalove załóż może wątek zaciążonych staraczek :)
Bo myślę że te dziewczyny które zaszły w ciąże nawet mając inne terminy nadal chciałyby mieć ze sobą konktat a stąd nas wyrzucają :*
Przestańcie właśnie pisałam że nie raz się Was radziłam i mega to dla mnie ważne że są tu dziewczyny ze szczęśliwym zakończeniem [emoji4][emoji4][emoji4] przecież dla mnie to taka nadzieja jak patrzę na twoją kruszynę że mi też się kiedyś uda ;)

Malina masz rację :) i tak będą tu kolejne pozytywne testy.
Poza tym byłam na tym forum już na kilku wątkach staraczkowych. I było tak że każda zostawala :) nikt nikogo nie wyganial. Wprost przeciwnie.
Tu wydawało mi się że się raczej wszystkie lubimy :) wspieramy. Niezależnie od tego czy zaszłysmy w ciąże czy nie. Czy już urodziłysmy.
Każdy wątek ma to do siebie że staraczek ubywa a przybywa zaciążonych. I właśnie też mi się bardzo przykro zrobiło. Bo mimo że ja już mam wszystko za sobą. To cały czas Was dopinguje, cieszę się z każdego kolejnego pozytywnego testy. A przykro mi z każdą kolejną porażka.
No ale Cóż... Nie będę się nikomu narzucać jak mnie nie chce... Byłam tu od początku a teraz ktoś po prostu mówi że sobie mnie tu nie życzy. Trudno :)
Gosia założy wątek zaciążonych staraczek i... ZAPRASZAMY WSZYSTKIE ZACIĄŻONE DO NIEGO [emoji7] RÓWNIEŻ TE KTÓRE JESZCZE NIE ZACIAZYLY JAK ZOBACZYCIE DWIE KRESKI DOLACZAJCIE DO NAS [emoji7] NIECH NASZA EKIPA ZOSTANIE TAKA JAK BYŁA. A TE DZIEWCZYNY KTÓRE SIĘ STARAJA ZAWSZE MOGĄ ZAGLĄDAĆ JAKBY MIAŁY JAKIEKOLWIEK PYTANIA [emoji7][emoji7][emoji7]
Łeee głupi pomysł z tym drugim wątkiem :(

Przestańcie ! Ja proszę żebyście zostały, a jak ktoś nie chce może forum opuścić ! Ten skład jest wyjątkowy i niech taki pozostanie [emoji4]
Nie chcemy odstraszać inne nowe dziewczyny, dobijać dotychczasowe. Ogólnie dziwna sytuacja, której się nie spodziewałam. Nie wiem jak mam reagować dlatego nie odsunęłam.

Nie chcemy odstraszać inne nowe dziewczyny, dobijać dotychczasowe. Ogólnie dziwna sytuacja, której się nie spodziewałam. Nie wiem jak mam reagować dlatego nie odsunęłam. :)
Jak odstraszać ? No proszę cię ! Mam się nie cieszyć z twojego szczęścia bo tobie się udało ? To w tym momencie wygląda to tak "udało ci się to spadaj bo mi się to nie podoba" no sorry ale dla mnie słabe jak mi się uda a ktoś powie dobra dobra spadaj na inny wątek bo tu nam potrzebna już nie jesteś....

Jak odstraszać ? No proszę cię ! Mam się nie cieszyć z twojego szczęścia bo tobie się udało ? To w tym momencie wygląda to tak "udało ci się to spadaj bo mi się to nie podoba" no sorry ale dla mnie słabe jak mi się uda a ktoś powie dobra dobra spadaj na inny wątek bo tu nam potrzebna już nie jesteś....
Wiesz no bardziej poczułam, że sprawiam ból swoim szczęściem niektórym dziewczynom. Oczywiście jeśli większość chce to ja oczywiście zostanę, myślę że inne dziewczyny też. Chociaż trochę mi głupio już tu pisać...

reklama
Do góry