reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
To była luźna propozycja, nie odbierajcie tego źle po prostu starałam postawić się na miejscu staraczki, bo dwie już "potrzebują odpocząć". Ja również bardzo lubię mieć z Wami kontakt,pomimo 19tygodnia
teraz to i nam sie przykro zrobilo.. bynajmniej mi.
pierwszy raz zderzam sie z sytuacją taką.. pozatym co to zmieni jak zafasolkowane odejda?
ze staraczek wciaz bede przybywac kolejne i kolejne beda wstawiac tu pozytywne testy ciazowe i cieszyc sie ze im sie udalo. nie wyeliminujecie tego w taki sposob.
Ja nie tyle, że muszę od wątku odpocząć. Tylko poukładać sobie co teraz i przeżyć szok. Bo dowiedzieć się nagle, że szanse na ciąże są minimalne to dla mnie szok i rozpacz. Naprawdę nie wiem co robić i właściwie to tylko płacze wiec nie jestem wsparciem dla żadnej z Was. Stad moje odejście na bok.
Całuje Was
Co to się znów wyrabia wy nas nie zostawiajcie bo ja mam ogrom pytań do zafasolkowanych i kto będzie mi odpowiadał na pytania , spoko ja idę z wami [emoji57]Ej dziewczyny, ja nie chce byście odchodziły! [emoji24]
raz_dwa_trzy
Ps. Nikogo nie wyganiałam, myślę,że zostało to trochę przerysowane sama czułam się nie na miejscu ciesząc się swoimi przeżyciami, wobec tych,które płaczą nad kolejną @. luźna propozycja, do rozpatrzenia drogą demokracji
Ejjjj nooo.... Nie robcie nam tego. Ja tu jestem dla tego starego składu.... Jak wy się przenosicie to ja chyba przestanę się udzielać... bo przecież nie pójdę za wami na wątek udało się .... Tak bez głosowania taka decyzję podjąć  no cóż....
1
174974
Gość
Ja sercem jestem z tym wątkiem ale nie chce komuś sprawiać przykrości moim szczęściem. Nie czuję się wyproszona z tego wątku ale bardzo mi przykro, że niektórym czyjeś szczęście sprawia przykrość. Nie chciałam się wypowiadać tylko się odsunąć no ale bez słowa nie chce też odchodzić w ogóle nie chcę odchodzić ale widzę i czuję jak innym sprawia ból jak dziewczyny pojawiają się z brzuszkami już. Ja tego nigdy nie zrozumiem, nie staram się od kilku cykli, tylko od kilku lat i zawsze czyjeś dwie kreseczki i ta radość mnie uskrzydlała - że przecież musi się udać. Nie wiem co to jest zazdrość w takiej sytuacji. Jak mi się robiło przykro to tylko z powodu, że nam się nie udaje a nie że komuś się udało a nie mnie. Nie chcę aby tutaj staraczki czuły się nie komfortowo, źle. Nie chcę tu żadnych dziwnych kwasów z innych powodów.Ejjjj nooo.... Nie robcie nam tego. Ja tu jestem dla tego starego składu.... Jak wy się przenosicie to ja chyba przestanę się udzielać... bo przecież nie pójdę za wami na wątek udało się .... Tak bez głosowania taka decyzję podjąć  no cóż....
paulina1994
No jasne, że to druga ciąża, równie dobrze mogła się skończyć w 8 tc a mogła w 18, a mogłaś dotrwać do 40 tc i nadal jest to pierwsza ciąża obojętnie jak ona się nie zakończyła to była i nie możemy tego faktu pomijać...Może źle to napisałam, ale jako druga ciąża. W pierwszej byłam już i podano mi ten zastrzyk po operacji tej pozamacicznej. Lekarz mi to jakoś tłumaczył, jak pytał na wizycie, że liczymy jako druga ciąża.
paulina1994
Wejdź na bloga sroki, ona analizuje składy i poleca te najbardziej odpowiednie wbrew pozorom te tańsze są lepsze niż te "markowe"Was też tak w ciąży swędzą sutki? [emoji23] Dziewczyny dziś lecę kupić balsam na rozstępy, możecie mi coś polecić? Z tych drogerii Rossmann itp? Bo się chyba zadrapie... Masakra. Sutki to ja mam na połowę piersi ;o Takie wielkie. Co do piersi. To nie wchodzę w swoje staniki ;o Piersi mam jak bomby
reklama
Malaga00
Oki kochana [emoji8] dziękuję bardzoWejdź na bloga sroki, ona analizuje składy i poleca te najbardziej odpowiednie wbrew pozorom te tańsze są lepsze niż te "markowe"