1
174974
Gość
To też warto iść do brafitterki. Biust biustowi nie równy. Każda kobieta jest inna.A ja prawie nie mam biustu [emoji23] jakieś dwie odstające rodzynki [emoji23] noszę takie większe A [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też warto iść do brafitterki. Biust biustowi nie równy. Każda kobieta jest inna.A ja prawie nie mam biustu [emoji23] jakieś dwie odstające rodzynki [emoji23] noszę takie większe A [emoji23]
No to u mnie lipa bo test czuły i niiiiiic. A też 30dc.30dc, test 25mIU zrobiony niedawno, po cal dniu ciągłego picia i latania siusiu. [emoji23]
Super [emoji4]Już zrobiłam. [emoji23] Zobacz załącznik 900394
Ale wiesz, to żadna sugestia u Ciebie mogło później dość do zapłodnienia albo dłuższe zagnieżdżanie. Różnie może być. W pierwszej ciąży nie miałam ani jednego testu pozytywnego pomimo bety powyżej tysiąca.No to u mnie lipa bo test czuły i niiiiiic. A też 30dc.
Taaaa, znam temat, poszłam do esotiq,bo u nich zawsze miałam 70B, moglam w ciemno zamawiać online, zawsze idealnie pasował. No to mi Pani dobrała idealny na teraz ... 70E!!! E kuźwa ;D jak się upierałam,że pewnie C wystarczy to mnie wyśmiała [emoji23]
Raczej chodziło o to, że taka różnica w 'nazewnictwie' rozmiaru. Bynajmniej mi o to chodziło, że tak z tych takich biustonoszy noszę 75C a nawet 75B a u brafitterki mam rozmiar prawdziwy 70DD. Po prostu to co kobiety kupują w sieciowkach rozmiar D to zazwyczaj w prawdzie jest to E, F lub G itd...O kurcze to faktycznie poszalałaś ... aż się boję co to u mnie będzie jak będę w ciąży, jak normalnie teraz noszę D
A gdzie to sprawdzić gdzie działa ? [emoji4]
Raczej chodziło o to, że taka różnica w 'nazewnictwie' rozmiaru. Bynajmniej mi o to chodziło, że tak z tych takich biustonoszy noszę 75C a nawet 75B a u brafitterki mam rozmiar prawdziwy 70DD. Po prostu to co kobiety kupują w sieciowkach rozmiar D to zazwyczaj w prawdzie jest to E, F lub G itd...
Przyjmuje się że raczej to znikome plamienie którego nawet niektóre kobiety nie zauważa, ale nie ma co się sugerować bo co organizm to inaczej...Dziewczyny! Jak mocne może być plamienie implantacyjne? Wczoraj zauważyłam lekko zaróżowiony śluz, a dziś już krew... Boje się tylko że to przyszedł okres o tydzień za wcześnie [emoji26][emoji26][emoji26]