reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Taaaa, znam temat, poszłam do esotiq,bo u nich zawsze miałam 70B, moglam w ciemno zamawiać online, zawsze idealnie pasował. No to mi Pani dobrała idealny na teraz ... 70E!!! E kuźwa ;D jak się upierałam,że pewnie C wystarczy to mnie wyśmiała [emoji23]

O kurcze to faktycznie :D poszalałaś ... aż się boję co to u mnie będzie jak będę w ciąży, jak normalnie teraz noszę D :(

O kurcze to faktycznie :D poszalałaś ... aż się boję co to u mnie będzie jak będę w ciąży, jak normalnie teraz noszę D :(
Raczej chodziło o to, że taka różnica w 'nazewnictwie' rozmiaru. ;) Bynajmniej mi o to chodziło, że tak z tych takich biustonoszy noszę 75C a nawet 75B a u brafitterki mam rozmiar prawdziwy 70DD. Po prostu to co kobiety kupują w sieciowkach rozmiar D to zazwyczaj w prawdzie jest to E, F lub G itd... :)

Dziewczyny! Jak mocne może być plamienie implantacyjne? Wczoraj zauważyłam lekko zaróżowiony śluz, a dziś już krew... Boje się tylko że to przyszedł okres o tydzień za wcześnie [emoji26][emoji26][emoji26]

Raczej chodziło o to, że taka różnica w 'nazewnictwie' rozmiaru. ;) Bynajmniej mi o to chodziło, że tak z tych takich biustonoszy noszę 75C a nawet 75B a u brafitterki mam rozmiar prawdziwy 70DD. Po prostu to co kobiety kupują w sieciowkach rozmiar D to zazwyczaj w prawdzie jest to E, F lub G itd... :)

A może i tak, źle zrozumiałam :p ...
Fakt z tymi rozmiarowkami to jest cyrk, różnice nie wiarygodne....
Hmm jak różnice potrafią być aż takie to nie wiem czy aby na pewno chce wiedzieć jaki mam faktycznie rozmiar xD :p ... ale tak czy siak może w końcu się do brafiterki przejdę, tylko muszę upatrzec jakies dobre miejsce we Wro i mieć trochę więcej grosza w kieszeni niż w tym miesiącu xD

reklama
Dziewczyny! Jak mocne może być plamienie implantacyjne? Wczoraj zauważyłam lekko zaróżowiony śluz, a dziś już krew... Boje się tylko że to przyszedł okres o tydzień za wcześnie [emoji26][emoji26][emoji26]
Przyjmuje się że raczej to znikome plamienie którego nawet niektóre kobiety nie zauważa, ale nie ma co się sugerować bo co organizm to inaczej...

Do góry