reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Taaaa, znam temat, poszłam do esotiq,bo u nich zawsze miałam 70B, moglam w ciemno zamawiać online, zawsze idealnie pasował. No to mi Pani dobrała idealny na teraz ... 70E!!! E kuźwa ;D jak się upierałam,że pewnie C wystarczy to mnie wyśmiała [emoji23]

O kurcze to faktycznie :D poszalałaś ... aż się boję co to u mnie będzie jak będę w ciąży, jak normalnie teraz noszę D :(

O kurcze to faktycznie :D poszalałaś ... aż się boję co to u mnie będzie jak będę w ciąży, jak normalnie teraz noszę D :(
Raczej chodziło o to, że taka różnica w 'nazewnictwie' rozmiaru. ;) Bynajmniej mi o to chodziło, że tak z tych takich biustonoszy noszę 75C a nawet 75B a u brafitterki mam rozmiar prawdziwy 70DD. Po prostu to co kobiety kupują w sieciowkach rozmiar D to zazwyczaj w prawdzie jest to E, F lub G itd... :)

Dziewczyny! Jak mocne może być plamienie implantacyjne? Wczoraj zauważyłam lekko zaróżowiony śluz, a dziś już krew... Boje się tylko że to przyszedł okres o tydzień za wcześnie [emoji26][emoji26][emoji26]

Raczej chodziło o to, że taka różnica w 'nazewnictwie' rozmiaru. ;) Bynajmniej mi o to chodziło, że tak z tych takich biustonoszy noszę 75C a nawet 75B a u brafitterki mam rozmiar prawdziwy 70DD. Po prostu to co kobiety kupują w sieciowkach rozmiar D to zazwyczaj w prawdzie jest to E, F lub G itd... :)

A może i tak, źle zrozumiałam :p ...
Fakt z tymi rozmiarowkami to jest cyrk, różnice nie wiarygodne....
Hmm jak różnice potrafią być aż takie to nie wiem czy aby na pewno chce wiedzieć jaki mam faktycznie rozmiar xD :p ... ale tak czy siak może w końcu się do brafiterki przejdę, tylko muszę upatrzec jakies dobre miejsce we Wro i mieć trochę więcej grosza w kieszeni niż w tym miesiącu xD

reklama
Dziewczyny! Jak mocne może być plamienie implantacyjne? Wczoraj zauważyłam lekko zaróżowiony śluz, a dziś już krew... Boje się tylko że to przyszedł okres o tydzień za wcześnie [emoji26][emoji26][emoji26]
Przyjmuje się że raczej to znikome plamienie którego nawet niektóre kobiety nie zauważa, ale nie ma co się sugerować bo co organizm to inaczej...

Do góry