m-s
Fanka BB :)
Nie 27 maj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo! Gratulacje! Spokojnych kolejnych tygodni [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ to chyba Czerwcówka jesteś?
Do nas jeszcze front ma daleka drogęU nas się ciemno robi a od drugiej strony niebo wręcz czarne. Zobacz załącznik 900388
Super, gratulacje! [emoji7]4 tydzień i 4 dzień. Ładny pęcherzyk. Ładnie zgrubialy. Teraz tylko czekać do 7 tygodnia i modlić się żeby fasolka się pojawila
Gratuluję! Ja na wizycie będę w 4+6. Nie oczekuję wiele ale mam nadzieję, że kropka będzie na miejscu prawidłowym.4 tydzień i 4 dzień. Ładny pęcherzyk. Ładnie zgrubialy. Teraz tylko czekać do 7 tygodnia i modlić się żeby fasolka się pojawila
Ja też chciałam się tak wstrzymać ale wyszło jak wyszło. Mogłam poczekać to bym się tak nie stresowała.A ja głupia kupiłam 2 testy i zrobiłam jeden wieczorem z rozwodnionego moczu. Oczywiście biel bije po oczach [emoji3] zastanawiam się czy robić jutro drugi czy się wstrzymać do poniedziałku jak planowałam no ale pewnie zrobię...
A ja głupia kupiłam 2 testy i zrobiłam jeden wieczorem z rozwodnionego moczu. Oczywiście biel bije po oczach [emoji3] zastanawiam się czy robić jutro drugi czy się wstrzymać do poniedziałku jak planowałam no ale pewnie zrobię...
Ja przecież po becie pozytywnej wieczorem zrobiłam test 25mIU i taka blada kreseczka. A dzisiaj kupiłam ten sam test i nie wiem czy teraz zrobić sobie czy rano. [emoji23] Ja wiem, że po co w ogóle przecież beta potwierdziła ale widok dobrze widocznych kresek mi się marzy. ;pMi przyszły testy z Allegro - oczywiście zrobiłam. O 18! [emoji28] i co? Biel wizira!