Ka.2606
Fanka BB :)
Możemy sobie przybić [emoji23]Mi przyszły testy z Allegro - oczywiście zrobiłam. O 18! [emoji28] i co? Biel wizira!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możemy sobie przybić [emoji23]Mi przyszły testy z Allegro - oczywiście zrobiłam. O 18! [emoji28] i co? Biel wizira!
Zrób sobie tescik będziesz mieć pamiątkę ja mam test do dziś i ma 7 lat dalej z dwoma krechamiJa przecież po becie pozytywnej wieczorem zrobiłam test 25mIU i taka blada kreseczka. A dzisiaj kupiłam ten sam test i nie wiem czy teraz zrobić sobie czy rano. [emoji23] Ja wiem, że po co w ogóle przecież beta potwierdziła ale widok dobrze widocznych kresek mi się marzy. ;p
30dc, test 25mIU zrobiony niedawno, po cal dniu ciągłego picia i latania siusiu. [emoji23]Migdalove a który u Ciebie dc?
Muszę u siebie poszukać takiego kogoś lhttps://www.izabelasakutova.com
Na Facebooku Stanikowy Zawrót Głowy.
Ona ma swoje 'oddziały' w różnych miastach i są tam dziewczyny po jej szkoleniach.Muszę u siebie poszukać takiego kogoś l
A ja prawie nie mam biustu [emoji23] jakieś dwie odstające rodzynki [emoji23] noszę takie większe A [emoji23]Ja zawsze do brafitterki! Niestety mam wiekszy biust i ja w „sieciówkach” nic na siebie nie znajdę. Ceny rożne od 100-200 zł ale zawsze wychodzę z dobranym biustonoszem.
A gdzie to sprawdzić gdzie działa ? [emoji4]Ona ma swoje 'oddziały' w różnych miastach i są tam dziewczyny po jej szkoleniach.