1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać wyraźnie [emoji173]️Ja zrobiłam właśnie test 25mIU, i jestem zadowolona. Bo mocz może być mega rozwodniony a jednak na tym teście kreseczka się pojawiła. No i znowu na zdjęciu słabiej widać. ;p
Zobacz załącznik 899287
Ale mimo to, strasznie się boję tego przyrostu... Błagam tylko los, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku.Widać wyraźnie [emoji173]️
A właśnie co do biustu, to moje brodawki zrobiły się brązowo czerwonawe no i grudek montomerego jest już znacznie więcej, sutki wręcz bordowe i strasznie bolą.
A jaka powinna być szyjka jeśli się jest w ciąży ?Też mi ściemniały sutki trochę. Takie bardziej „sine”. Tych grudek też mam jakby więcej [emoji849]
Dobrze, że szyjka nadal wysoko i zamknięta. Mam nadzieje, że temp. jutro odbije w górę [emoji849][emoji849][emoji849]
Może w ogóle nie przyjdzie :*Dzis 28dc, czyli dzis lub jutro
Widać ładnieJa zrobiłam właśnie test 25mIU, i jestem zadowolona. Bo mocz może być mega rozwodniony a jednak na tym teście kreseczka się pojawiła. No i znowu na zdjęciu słabiej widać. ;p
Zobacz załącznik 899287
Trzymam kciuki za ciebie :*Też mi ściemniały sutki trochę. Takie bardziej „sine”. Tych grudek też mam jakby więcej [emoji849]
Dobrze, że szyjka nadal wysoko i zamknięta. Mam nadzieje, że temp. jutro odbije w górę [emoji849][emoji849][emoji849]
Też mi ściemniały sutki trochę. Takie bardziej „sine”. Tych grudek też mam jakby więcej [emoji849]
A jaka powinna być szyjka jeśli się jest w ciąży ?