reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Super! [emoji813] Gratuluję! Teraz swojej wizyty nie mogę się doczekać. :)
Ja tez czekam na twoja wizytę [emoji173]
Jak wam dziewczyny zazdroszczę dwóch kreseczek i serduszek ... A ja zawsze po tyłach [emoji22]
Kochana poczekasz się nawet się tego nie spodziewając. Zobacz ile Migdalove czekała.
I ja z wami [emoji6]
W sumie zostal mi rok starań, jak w tym czasie sie nie uda to no cóż.. koniec [emoji57][emoji6]
A dlaczego za rok już koniec starań zupełnie?

Ja tez czekam na twoja wizytę [emoji173]Kochana poczekasz się nawet się tego nie spodziewając. Zobacz ile Migdalove czekała.A dlaczego za rok już koniec starań zupełnie?
Bo taka mamy decyzje, ja nie chce rodzic po 24rz, chce zajac sie swoim rozwojem, po drugie roznica wieku miedzy dziecmi jest dla mnie bardzo ważna. Jak sie nie uda przez ten rok to pozostaniemy taka 3osobowa rodzinka jaka obecnie jesteśmy [emoji6]

Dziewczyny mam do Was pytanie. Prawdopodobnie do zapłodnienia doszło 03.09, zagnieżdżenie trwa kilka dni. Wczoraj w godzinach 20-21 dostałam dziwnego plamienia kolor jakby czekolady mlecznej po kilku godzinach krew, trwa do dziś tyle że ta krew jest jakby pomieszana ze śluzem nie mam bólów jak zawsze na @ ale czuję jakby rozciąganie w pochwie. @ powinnam dostać dziś. Jak myślicie czy to plamienie implantacyjne czy @, ostatnią miałam 22.08 do 24.08. Dodam, że biust mnie niemiłosiernie boli i zrobił się zupełnie inny.

Załączniki

• IMG_20180918_135811.jpg
    IMG_20180918_135811.jpg
    766 KB · Wyświetleń: 104
Mnie dzisiaj często łapią takie skurcze podobne jak na @, ale nie tak typowo. Skutki mnie okropnie bolą. Wiecie jak się cieszę z takich ciążowych objawów? [emoji23]

reklama
Do góry