Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! [emoji813] Gratuluję! Teraz swojej wizyty nie mogę się doczekać.Hej dziewczyny,
Byłam rano na pierwszej wizycie, jest piękny kropek ż biorącym serduszkiem. Wszystko zgadza się z terminem miesiączki [emoji7] ulga wielka [emoji5]
Ja widze[emoji5]
Po 24 cyklach przebiłam złą passę więc mam nadziej, że szybko i Ty szybko ujrzysz dwie kreseczki.Jak wam dziewczyny zazdroszczę dwóch kreseczek i serduszek ... A ja zawsze po tyłach [emoji22]
Jak wam dziewczyny zazdroszczę dwóch kreseczek i serduszek ... A ja zawsze po tyłach [emoji22]
Zostaje z Tobą na placu bojuJak wam dziewczyny zazdroszczę dwóch kreseczek i serduszek ... A ja zawsze po tyłach [emoji22]
Będę gorąco trzymać kciuki za ciebie, pamiętaj przy następnym testowaniu o tym że na początku test czulosci 25 wyjdzie raczej białyJak wam dziewczyny zazdroszczę dwóch kreseczek i serduszek ... A ja zawsze po tyłach [emoji22]
:* kiedy ty w końcu masz tą @ mieć bo liczę na ciebie hihi@Agatki widac kochana! [emoji173]
Oj jak bardzo bym chciała ujrzeć nie cienie tylko dwie kreski piękne wyślij mi trochę ciążowych fluidkow może zadziała :*Po 24 cyklach przebiłam złą passę więc mam nadziej, że szybko i Ty szybko ujrzysz dwie kreseczki.
Zostaje z Tobą na placu boju
I ja z wami [emoji6]Jak wam dziewczyny zazdroszczę dwóch kreseczek i serduszek ... A ja zawsze po tyłach [emoji22]
Dobrze kochana zawsze 10 będę kupowaćBędę gorąco trzymać kciuki za ciebie, pamiętaj przy następnym testowaniu o tym że na początku test czulosci 25 wyjdzie raczej biały