V
Vel
Gość
Już nie muszę powtarzać bety jutro. Zaczynam krwawić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo a moje to bardziej czerwone tez mam te grudki Montgomerego i piękna siatkę z żył do tego okropny bol piersi ale i samych sutkow też.A właśnie co do biustu, to moje brodawki zrobiły się brązowo czerwonawe no i grudek montomerego jest już znacznie więcej, sutki wręcz bordowe i strasznie bolą.
Na początku ciąży ta szyjka jest Jeszce wedrujaca raz dosiegasz palcem bez problemu a np wieczorem koniuszkiem opuszka ledwo ledwo.Coś takiego piszą, ale co to oznacza 'długa'?
Zobacz załącznik 899306
Ojej ja cos przegapilam...Już nie muszę powtarzać bety jutro. Zaczynam krwawić.
Myślisz że to cb?Robiłam wczoraj betę bo miałam termin @ i pan dr tak kazał. Wyszła 2,8, jeszcze nie ciążowa, ale już nie 0 i trochę taką miałam nadzieję że się coś poprzesuwało i jednak beta jutrzejsza urośnie. No mocno jeszcze nie krwawie, ale się rozkręci. Złudzeń nie mam. Czas zacząć 11 ds podczas roku i 3 miesięcy.
Biedulka.. Ale rzeczywiscie w ciaze zachodzisz tylko sie nie zagniezdza. Probowalas brać acard 75? Mi lekarz mowil ze pomaga w zagniezdzaniu bo wplywa na lepsze ukrwienie w macicy. Moze warto sprobowac? Kiedyś już byl tu temat acardu walkowany. Bardzo mi przykro ze musisz przez to przechodzić.Chyba tak, bo jeśli nie doszłoby do zapłodnienia to beta byłaby 0. I to nie pierwsza. W zeszłym roku w sierpniu była 1, po dwóch miesiącach kiedy miesiączka nie występowała zrobiłam betę, była 3,6 i na drugi dzień dostałam @. A nie możliwe żeby beta była z poprzedniej. Coś się chyba u mnie zarodek nie może zagnieździć. Muszę za dwa tygodnie na wizycie u dr nadmienić temat.
Brałam teraz pierwszy cykl. Ale idąc za ciosem będę brać dalej i może po jednej cb uda się w następnym cyklu od razu? Cykl 3 stymulowany, bo nie występują ostatnio u mnie naturalne owulacje.Biedulka.. Ale rzeczywiscie w ciaze zachodzisz tylko sie nie zagniezdza. Probowalas brać acard 75? Mi lekarz mowil ze pomaga w zagniezdzaniu bo wplywa na lepsze ukrwienie w macicy. Moze warto sprobowac? Kiedyś już byl tu temat acardu walkowany. Bardzo mi przykro ze musisz przez to przechodzić.