reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A właśnie co do biustu, to moje brodawki zrobiły się brązowo czerwonawe no i grudek montomerego jest już znacznie więcej, sutki wręcz bordowe i strasznie bolą.
Oo a moje to bardziej czerwone tez mam te grudki Montgomerego i piękna siatkę z żył:p do tego okropny bol piersi ale i samych sutkow też.

Robiłam wczoraj betę bo miałam termin @ i pan dr tak kazał. Wyszła 2,8, jeszcze nie ciążowa, ale już nie 0 i trochę taką miałam nadzieję że się coś poprzesuwało i jednak beta jutrzejsza urośnie. No mocno jeszcze nie krwawie, ale się rozkręci. Złudzeń nie mam. Czas zacząć 11 ds podczas roku i 3 miesięcy.

Robiłam wczoraj betę bo miałam termin @ i pan dr tak kazał. Wyszła 2,8, jeszcze nie ciążowa, ale już nie 0 i trochę taką miałam nadzieję że się coś poprzesuwało i jednak beta jutrzejsza urośnie. No mocno jeszcze nie krwawie, ale się rozkręci. Złudzeń nie mam. Czas zacząć 11 ds podczas roku i 3 miesięcy.
Myślisz że to cb?

Chyba tak, bo jeśli nie doszłoby do zapłodnienia to beta byłaby 0. I to nie pierwsza. W zeszłym roku w sierpniu była 1, po dwóch miesiącach kiedy miesiączka nie występowała zrobiłam betę, była 3,6 i na drugi dzień dostałam @. A nie możliwe żeby beta była z poprzedniej. Coś się chyba u mnie zarodek nie może zagnieździć. Muszę za dwa tygodnie na wizycie u dr nadmienić temat.

Chyba tak, bo jeśli nie doszłoby do zapłodnienia to beta byłaby 0. I to nie pierwsza. W zeszłym roku w sierpniu była 1, po dwóch miesiącach kiedy miesiączka nie występowała zrobiłam betę, była 3,6 i na drugi dzień dostałam @. A nie możliwe żeby beta była z poprzedniej. Coś się chyba u mnie zarodek nie może zagnieździć. Muszę za dwa tygodnie na wizycie u dr nadmienić temat.
Biedulka.. Ale rzeczywiscie w ciaze zachodzisz tylko sie nie zagniezdza. Probowalas brać acard 75? Mi lekarz mowil ze pomaga w zagniezdzaniu bo wplywa na lepsze ukrwienie w macicy. Moze warto sprobowac? Kiedyś już byl tu temat acardu walkowany. Bardzo mi przykro ze musisz przez to przechodzić.

reklama
Biedulka.. Ale rzeczywiscie w ciaze zachodzisz tylko sie nie zagniezdza. Probowalas brać acard 75? Mi lekarz mowil ze pomaga w zagniezdzaniu bo wplywa na lepsze ukrwienie w macicy. Moze warto sprobowac? Kiedyś już byl tu temat acardu walkowany. Bardzo mi przykro ze musisz przez to przechodzić.
Brałam teraz pierwszy cykl. Ale idąc za ciosem będę brać dalej i może po jednej cb uda się w następnym cyklu od razu? Cykl 3 stymulowany, bo nie występują ostatnio u mnie naturalne owulacje.

Do góry