Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli intuicja mnie nie myliaZobacz załącznik 899140
Kurcze przykro mi bardzo. Ja miałam podobnie w poprzednim cyklu. Na teście coś było widać a beta ujemna. Współczuję całego dnia w stresie i oczekiwaniu. Następnym razem musi się udać.Czyli intuicja mnie nie myliaZobacz załącznik 899140
KurczeCzyli intuicja mnie nie myliaZobacz załącznik 899140
Sama nie wiem.. Moze @ przyjdzieMoże dopiero rośnie? Zrobisz powtórkę?
Mam to samo.. Dopiero pół roku ale każdy miesiąc martwię się jeszcze bardziej..Wiecie co... Nie myślałam, że tak szybko zacznę się martwić, że coś jest nie tak [emoji852]️ w lipcu zaczęliśmy się starać i do teraz nic. Niby wiem, że to nie jest tak od razu a jednak nakręciłam się totalnie, że coś jest nie w porządku. Mam nadzieję ogromną, że ten cykl będzie udany i że ujrzę wkrótce dwie kreski na teście [emoji846] bo każdy kolejny nieudany miesiąc będzie dla mnie strasznie dołujący [emoji26] Pozdrawiam wszystkie staraczki i Panie które już ujrzały wymarzony wynik na teście [emoji846]
Musimy być dobrej myśli [emoji4]Mam to samo.. Dopiero pół roku ale każdy miesiąc martwię się jeszcze bardziej..
Ja bym ponowila badanie, wynik nie jest jednoznaczny tym bardziej że beta startuje od zera w zasadzieSama nie wiem.. Moze @ przyjdzie
Również mi przykro ile masz do @ może jeszcze urosnie.Czyli intuicja mnie nie myliaZobacz załącznik 899140
jest sens, skoro beta nie pokazala ciazy?Ja bym ponowila badanie