1
174974
Gość
Kurcze, może coś się rozkręci jednak. Trzymam za to kciuki! [emoji813]Czyli intuicja mnie nie myliaZobacz załącznik 899140
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, może coś się rozkręci jednak. Trzymam za to kciuki! [emoji813]Czyli intuicja mnie nie myliaZobacz załącznik 899140
2 dni, wątpie. Czyli jednak test kłamałRównież mi przykro ile masz do @ może jeszcze urosnie.
Na wynikach masz normę dla kobiet nie w ciąży do 1. Ty masz 2,1 więc wiesz może to być ciąża na mega wczesnym etapie, kolejna beta rozwieje wątpliwości, jeśli nie boisz się pobrań jak ja to idź, chyba że wolisz poczekaćjest sens, skoro beta nie pokazala ciazy?
Oj przykro :-/Czyli intuicja mnie nie myliaZobacz załącznik 899140
Na wynikach masz normę dla kobiet nie w ciąży do 1. Ty masz 2,1 więc wiesz może to być ciąża na mega wczesnym etapie, kolejna beta rozwieje wątpliwości, jeśli nie boisz się pobrań jak ja to idź, chyba że wolisz poczekać
Miło Cię "widzieć " [emoji2] [emoji1]@Migdalove jesuu!!! Gratuluję dajesz nam wszystkim nadzieję. Wspaniałe, aż mi lepiej na serduchu
@Ladym00n jak dobrze kojarzę to masz 26 dc i jesteś jeszcze przed terminem @?? Ja na Twoim miejscu bym się na nic nie nastawiała żeby się nie stresować, ale jak @ nie przyjdzie w terminie to powtórzyłabym tą betę jeszcze. A nóż widelec.....
Na wynikach ma do 3,1Na wynikach masz normę dla kobiet nie w ciąży do 1. Ty masz 2,1 więc wiesz może to być ciąża na mega wczesnym etapie, kolejna beta rozwieje wątpliwości, jeśli nie boisz się pobrań jak ja to idź, chyba że wolisz poczekać