reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
14dpo, dlatego mnie niepokoi, ale dopiero wczoraj zauważyłam taki różowawy śluz, więc mam nadzieję, że to po prostu mega późne zagnieżdżenie było. Chyba że mi się jednak owulka przesunęła.
A co tam u Ciebie, bo nie na bieżąco jestem. Podczytuję przez weekend i siedzę jak na szpilkach przez te bety dziewczyn.
Jak nie miałaś monitorowanego cyklu to nie masz pewności kiedy była ta owulka. Może faktycznie się opóźniła a ty z tym badaniem bety trafiłaś na chwilę po zagnieżdżeniu :tak: Tego się trzymaj i nie stresuj bo jak ktoś się tam zadomawia to stres mu teraz nie potrzebny;) będę trzymała kciuki za środową betę✊✊✊
A u mnie nic ciekawego. 9 cykl starań nam leci, akurat mam dni płodne ;) więc najlepsza i najprzyjemniejsza część cyklu;) narazie działamy bez wspomagaczy i monitoringu, ale od październikowego albo listopadowego cyklu wrócę chyba do tego... Chwilami mam już jakieś chwile zwątpienia, że się kiedyś uda, ale generalnie staram się nie dawać pesymizmowi;)

reklama
Jak nie miałaś monitorowanego cyklu to nie masz pewności kiedy była ta owulka. Może faktycznie się opóźniła a ty z tym badaniem bety trafiłaś na chwilę po zagnieżdżeniu :tak: Tego się trzymaj i nie stresuj bo jak ktoś się tam zadomawia to stres mu teraz nie potrzebny;) będę trzymała kciuki za środową betę[emoji110][emoji110][emoji110]
A u mnie nic ciekawego. 9 cykl starań nam leci, akurat mam dni płodne ;) więc najlepsza i najprzyjemniejsza część cyklu;) narazie działamy bez wspomagaczy i monitoringu, ale od październikowego albo listopadowego cyklu wrócę chyba do tego... Chwilami mam już jakieś chwile zwątpienia, że się kiedyś uda, ale generalnie staram się nie dawać pesymizmowi;)
Tak trzymaj. Ja musiałam odpocząć trochę od forum, bo już tylko z telefonem siedziałam i stałam się zazdroszczącym kłębkiem nerwów, a to nie o to chodzi. U mnie nie występuje w tym roku wcale naturalna owulacja, więc cykl stymulowany. Monitorowany do momentu kiedy pęcherzyki miały 28 i 21 mm, ale nie mogłam iść już później. Więc tylko tak na czują wiem po boleściach jajnika.

To między betą i betą (Gosia gratuluję!!!! Ladym00n czekamy jak na szpilkach ;D ) wbiję się w newsem prosto z gabinetu od ginki [emoji14]
Mamy serduszko [emoji173] na razie zarodek jest maluteńki, ale już wyraźnie pulsuje :) za 2 tygodnie kontrola i będzie pierwsze zdjęcie :))
Żmijka u mnie też serduszko bije ale dziś dzidziuś malutki .. ale przy mojej puzniej owulacji ważne że już jest ;))

reklama
Czyli intuicja mnie nie mylia
Screenshot_2018-09-17-20-09-04.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-17-20-09-04.jpg
    Screenshot_2018-09-17-20-09-04.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 267
Do góry