paulina1994
Fanka BB :)
Od kiedy zaczynasz ? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To identycznie zaczniemy [emoji2]Mam nadzieję że końcówka pazdziernika/ listopad ... czyli czekam razem z Tobą
To identycznie zaczniemy [emoji2]
Znaczy się mam taką nadzieję, że tak zacznę, że więcej niespodzianek się nie pojawi na mojej drodze
Sa wynikiPoczekam jeszcze chwile. Dam rade [emoji1317]
To identycznie zaczniemy [emoji2]
Znaczy się mam taką nadzieję, że tak zacznę, że więcej niespodzianek się nie pojawi na mojej drodze
A u mnie w tym cyklu jakoś dziwnie z tą owu było.... Nie było skoku temperatury rosła powoli o 0,1 dziennie i wychodzi na to że była w 19 dc jeszcze nie miałam tak późno i od tego czasu Kłucie jajników zmieniło się w ból podbrzusza....To super czytałam że miałaś spory problem z tą prolaktyną. A ja kochana miałam zacząć znowu starania od tego miesiąca obecnie mam owulke 13dc, ale niestety mąż ma antybiotyki bo wyszedł mu helikobakter w badaniu, więc niestety musimy się wstrzymać czyli zaczynam od października starania. Migdalove dała nam nadzieję!!
Czekamy !! [emoji4]Sa wyniki