paulina1994
Fanka BB :)
Eh do dupy z tym wszystkimdokładnie tak zrobię, zobaczymy tak jak mówisz - a nóż widelec!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh do dupy z tym wszystkimdokładnie tak zrobię, zobaczymy tak jak mówisz - a nóż widelec!
Ja ci powiem, że faceci chyba tak mają [emoji23] mój mąż niby chciał, a jak już byłam w ciąży to widziałam, że taki niepewny był wszystkiego [emoji14] niestety poroniłam, a teraz on chce, ale wiesz gdzieś z tyłu głowy chodzi mi jak to będzie itd ale my też się boimy bynajmniej Ja, jak pomyślę te wszystkie badania, te USG ten stres w pierwszym trymestrze czy w ogóle się ciążą utrzyma itd...No ja też mam nadzieję, że w listopadzie mój chłop nie zacznie znów wydziwiać, więc też zobaczy w listopadzie jak to bedzie na 100%. Z nim to jest tak że on się po prostu chyba trochę boi ale ewidentnie bardzo chce, widać to po nim, musi się tylko wyluzować i oswoic z tą myślą .
Ale jak przynosił ten wózek co się nam trafił, to taki dumny z siebie był xD haha więc nie da się ukryć że myśli o maluchu równie mocno co ja
2.1 to u was taki standard wynikach jak nie ma ciazy? moze cos sie dopiero tworzy?Czyli intuicja mnie nie myliaZobacz załącznik 899140
Sama nie wiem.. Moze @ przyjdzie
są laboratoria ktore maja wyniki 0.1 , 1.2 i 2.1 dlatego sie zastanawiam jak jest u niej. ja bym zaczekala pare dni czy przyjdzie @ zamiast wydawac kase na kolejna bete i jak sie nie pojawi w ciagu kilku dni ponowilabym badanie.Ja bym ponowila badanie, wynik nie jest jednoznaczny tym bardziej że beta startuje od zera w zasadzie
pisze 0-3,1 brak ciazy.. pierwszy raz robilam bete2.1 to u was taki standard wynikach jak nie ma ciazy? moze cos sie dopiero tworzy?
ee to u mnie nie jest tak zle.. mam wzdecia i gazy ale wszystko to bezwonne takie powietrze bardziej zalegajace. nie zazdroszcze Twojemu mezowiDziewczyny moje gazy mnie, w sumie nas zabiją.