Betii35
Fanka BB :)
Jaki słodki kociaczekA my w końcu mamy kota, który lubi zdjęcia, tzn lubi pozować. Przedstawiam Wam ponownie Mieczysława.
Zobacz załącznik 898978
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki słodki kociaczekA my w końcu mamy kota, który lubi zdjęcia, tzn lubi pozować. Przedstawiam Wam ponownie Mieczysława.
Zobacz załącznik 898978
Ja jestem w 18tyg ciazy i do dziś mnie bolą cycki od samej owulacji czyli już prawie 5 miesięcy hehe
Bardzo Ci kibicuje, bo my byłyśmy w podobnej sytuacji i w podobnym czasie może mnie to uspokoi i da nadzieje, ze i u mnie będzie następnym razem dobrze (Mam nadzieje ze w ogóle będzie)Wierzę, że tym razem je zobaczysz. Ja tez w lipcu nie zdążyłam do lekarza dojść i zobaczyć maleństwa.Fizycznie nie najgorzej. Mdłości trochę mam, ale bez dramatu. Natomiast głowa wariuje. Zaczynam się zastanawiać jak będę chodziła sama np do przedszkola z trójką żeby nie oszalec. Młodszy teraz potrafi 5 minutowa drogę pokonywać pół godziny. Także uczę się cierpliwości. Może wrócę do używania wózka [emoji23]
A który to już tydzień u Ciebie ? Kiedy masz wizytę u gina?Wierzę, że tym razem je zobaczysz. Ja tez w lipcu nie zdążyłam do lekarza dojść i zobaczyć maleństwa.Fizycznie nie najgorzej. Mdłości trochę mam, ale bez dramatu. Natomiast głowa wariuje. Zaczynam się zastanawiać jak będę chodziła sama np do przedszkola z trójką żeby nie oszalec. Młodszy teraz potrafi 5 minutowa drogę pokonywać pół godziny. Także uczę się cierpliwości. Może wrócę do używania wózka [emoji23]
Ale cudnyA my w końcu mamy kota, który lubi zdjęcia, tzn lubi pozować. Przedstawiam Wam ponownie Mieczysława.
Zobacz załącznik 898978
Ale zleciało fajnie, ze te pierwsze stresujące 3 mce już za TobaJa jestem w 18tyg ciazy i do dziś mnie bolą cycki od samej owulacji czyli już prawie 5 miesięcy hehe
Nie stresuj sie, bo gorzej na tym wyjdziesz a stres swoje robi [emoji20] Glowa do gory i trzymamy kciuki!Witam was wszystkie. Dawno się nie udzielałam, bo mnie już sytuacja zaczęła przerastać i musiałam odetchnąć. Robiłam w lipcu badanie drożności jajowodu, który mi został i jest drożny. Teraz mam termin @ i poszłam na betę, wynik 2,8. Jeszcze nie ciążowy, ale też nie 0. Pobolewa mnie brzuch, kłują mnie jajniki. Lekarz kazał brać nospę i powtórzyć betę w środę, jeśli nie wystąpi krwawienie. To będą długie i stresujące dwa dni. Chyba byłoby mi łatwiej jak beta byłaby ujemna.
niestety papierowo u nas nikt nie praktykuje eletronicznychA zwolnienia masz elektroniczne czy w wersji papierowej? Mój Fin wystawia mi elektronicznie i dostaje je ZUS u pracodawca. Z tego co ostatnio rozmawiałam z dziewczyna, która zajmuje się u nas kadrami jak jest wystawiane elektronicznie to wszystko jest w systemie i pracowaca nic do ZUS nie wysyla. Ja zreszta tez nic od gina nie dostałam a zwolnienie dotarło i do ZUS i do pracodawcy.
Poleżę, odpocznę trochę. Pooglądam z młodym bajki. Zajmę się czymś.Nie stresuj sie, bo gorzej na tym wyjdziesz a stres swoje robi [emoji20] Glowa do gory i trzymamy kciuki!