reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No nie zawsze. :) Niektóre kobiety wczesną ciąże przechodzą bezobjawowo. :)
Ja miałam tak, że w każdym nieudanym cyklu miałam przed @ objawy "ciążowe" i zawsze mk sie wydawalo, ze sie udalo- chcialo mi sie siku co chwile, bylam senna itd. wiecie, takie typowe wczesne objawy ciążowe. A w tym cyklu, w ktorym sie udało nie mialam zadnych objawow w twrminie spodziewanej @ [emoji14] objawy przyszly dopiero pozniej, po 7 tygodniu typu mdłości i senność.

ehh ja zwariuje.. dzownilam do zusu bo do dzis yl ostateczny termin nadeslania dokumentow i mowi mi babeczka ze nigdzie nic nie ma ani papierowo ani mailowo.. dzwonie do firmy a tam slysze ze wlasnie mieli do mnie dzwonic ze wszystko zostalo zalatwwione w piatek i potwierdzone. to czemu nikt o tym nic nie wie? mieli oddzwonic zaraz bo powiedzialam ze w ZUS na pewno nic nie ma i narazie głuchy tel. ja zaraz wychodze na pazurki moze sie odstresuje troche.. ale serio jest koniec wrzesnia a ja za sierpien kasy nie dostalam.. tak samo jak lipcowa dostalam we wrzesniu dopiero... mam pensje co 2 mce.. zenada

A zwolnienia masz elektroniczne czy w wersji papierowej? Mój Fin wystawia mi elektronicznie i dostaje je ZUS u pracodawca. Z tego co ostatnio rozmawiałam z dziewczyna, która zajmuje się u nas kadrami jak jest wystawiane elektronicznie to wszystko jest w systemie i pracowaca nic do ZUS nie wysyla. Ja zreszta tez nic od gina nie dostałam a zwolnienie dotarło i do ZUS i do pracodawcy.

A my w końcu mamy kota, który lubi zdjęcia, tzn lubi pozować. :D Przedstawiam Wam ponownie Mieczysława. :D
upload_2018-9-17_12-57-31.png

Załączniki

• upload_2018-9-17_12-57-31.png
    upload_2018-9-17_12-57-31.png
    206 KB · Wyświetleń: 340
Nie nastawiam się na nic. Mnie dalej nic nie boli. A chyba jakby coś było to piersi brzuch itp bolą ...
Ja na takim etapie nie mialam jakiegokolwiek objawy, nawet bólu piersi. Pomału zaczynało się coś dziać po upływie terminu miesiączki. Wszystko jest możliwe [emoji4]
A dopiero w 6-7tygodniu zaczęłam mieć objawy typu sennnis i mdłości.

Ja miałam tak, że w każdym nieudanym cyklu miałam przed @ objawy "ciążowe" i zawsze mk sie wydawalo, ze sie udalo- chcialo mi sie siku co chwile, bylam senna itd. wiecie, takie typowe wczesne objawy ciążowe. A w tym cyklu, w ktorym sie udało nie mialam zadnych objawow w twrminie spodziewanej @ [emoji14] objawy przyszly dopiero pozniej, po 7 tygodniu typu mdłości i senność.
A myślałam że brak objawów to male prawdopodobieństwo ciąży. Ja jedynie co zauważyłam to zasinienie warg sromowych. Chociaż chyba to żaden objaw.

reklama
Do góry