Meliska89
Fanka BB :)
Czuję że u Ciebie też będzie pozytyw zapowiada się szczęśliwy poniedziałek dziśDokladnie, ja mam adrenaline w sobie caly czas! Juz sie nie moge doczekac, ale boje sie rozczarowania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuję że u Ciebie też będzie pozytyw zapowiada się szczęśliwy poniedziałek dziśDokladnie, ja mam adrenaline w sobie caly czas! Juz sie nie moge doczekac, ale boje sie rozczarowania
Nie zapeszajmy! [emoji56]Czuję że u Ciebie też będzie pozytyw zapowiada się szczęśliwy poniedziałek dziś
Dobry pomysł. Może już będą jak wrócicie.Idziemy z mężem na spacer, bo oszalejemy w domu czekając na te wyniki.
Myślę że beta to tylko formalność trzymam kciuki jak najmocniej się da bo tacy ludzie jak wy zasługujecie na fasolkę i to jak najszybciej :*Idziemy z mężem na spacer, bo oszalejemy w domu czekając na te wyniki.
U mnie tez cisza..Wróciliśmy, wyników nie ma. Mąż zje i pojedziemy na miasto na lody jakies.