Ladym00n
Fanka BB :)
@Migdalove kiedy masz wyniki kochana? [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 17 najpóźniej będą.@Migdalove kiedy masz wyniki kochana? [emoji7]
Kurcze u mnie to samo [emoji23] caly czas sprawdzam jak glupia hahaPo 17 najpóźniej będą.
Pewnie już wkrótce będą. Napięcie pewnie już ogromne. Czuję że zaraz zostanie wynagrodzone to wszystko.Dwa razy miałam już po 14:00 ale póki co cisza.
A my w końcu mamy kota, który lubi zdjęcia, tzn lubi pozować. Przedstawiam Wam ponownie Mieczysława.
Zobacz załącznik 898978
Zaraz jak zobaczysz wyniki to pewnie Ci się odechce z wrażenia i adrenalinyA spać mi się chce niemiłosiernie... Normalnie na siedząco bym zasnęła.
To na pewno.Zaraz jak zobaczysz wyniki to pewnie Ci się odechce z wrażenia i adrenaliny
Dokladnie, ja mam adrenaline w sobie caly czas! Juz sie nie moge doczekac, ale boje sie rozczarowaniaZaraz jak zobaczysz wyniki to pewnie Ci się odechce z wrażenia i adrenaliny