Ladym00n
Fanka BB :)
Faktycznie, cos widac!Już pokazałam [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie, cos widac!Już pokazałam [emoji23]
U nas było fajnie na początku, latał jak głupi, teraz zauważyliśmy, że transfer ucieka nawet jak nikogo nie ma w domu a modem wyłączony. Albo leci transfer podwójnie. Na telefonie korzystam z plusha i jest ok, nie wiem czy to zależy od anteny czy co. Ale mówię, no sam pakiet nas nie zadowala i spróbujemy właśnie z Orangem.Ja mam z cyfrowego Polsatu neta . nie mogę narzekać na szybkość ale czasem net się traci.
Ja to samo robie w przerwach w sprzątaniu.Sprawdzam caly czas strone czy wyniki juz są, ale jestem niecierpliwa haha [emoji23]
Ja u teściów na kawie, więc troche sie odstresuje [emoji4]Ja to samo robie w przerwach w sprzątaniu.
Kiedy Ty kochana testujesz?
Żeby ci ten tydzień szybko zlecialJeszcze conajmniej tydzień. Dziś dopiero 6dpo raczej szans za wielkich nie mam na kreskę choćby lekką
Wierzę, że tym razem je zobaczysz. Ja tez w lipcu nie zdążyłam do lekarza dojść i zobaczyć maleństwa.Ja miałam 28 lipca ale mialam puzno owulację więc się trochę cykam ...W maju nie było mi dane zobaczyć serduszka oby to był pozytywny dzień .
Fizycznie nie najgorzej. Mdłości trochę mam, ale bez dramatu. Natomiast głowa wariuje. Zaczynam się zastanawiać jak będę chodziła sama np do przedszkola z trójką żeby nie oszalec. Młodszy teraz potrafi 5 minutowa drogę pokonywać pół godziny. Także uczę się cierpliwości. Może wrócę do używania wózka [emoji23]@Ann_ a jak tam u Ciebie?
Nie nastawiam się na nic. Mnie dalej nic nie boli. A chyba jakby coś było to piersi brzuch itp bolą ...Faktycznie, cos widac!
No nie zawsze. Niektóre kobiety wczesną ciąże przechodzą bezobjawowo.Nie nastawiam się na nic. Mnie dalej nic nie boli. A chyba jakby coś było to piersi brzuch itp bolą ...
Rozumiem wlasnie mnie bola piersi i brzuch, wczoraj wieczorem myslalam ze umre z bolu piersi i glowy. Szyjka nadal wysoko i skierowana w kierunku kregoslupaNie nastawiam się na nic. Mnie dalej nic nie boli. A chyba jakby coś było to piersi brzuch itp bolą ...