Crayon
Początkująca w BB
Sprawdzam caly czas strone czy wyniki juz są, ale jestem niecierpliwa haha [emoji23]
Trzymam kciuki [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdzam caly czas strone czy wyniki juz są, ale jestem niecierpliwa haha [emoji23]
Coś mam z netem i widzę wiadomości z opóźnieniem ... W tej dziurze co mieszkam nawet net przerywa[emoji23]Kiedy Ty kochana testujesz?
Nie dziękujęTrzymam kciuki [emoji4]
Nam się skończył transfer w cyfrowym polsacie i też internet chodzi jakby chciał a nie mógł... Mieszkam na wsi i tak się zastanawiam o mobilnym necie z Orange tam mają fajny pakiet 250gb, bo te co mamy 40gb to totalnie za mało. [emoji23]Coś mam z netem i widzę wiadomości z opóźnieniem ... W tej dziurze co mieszkam nawet net przerywa[emoji23]
mialam podobnie, na zywo widac kreske na zdjeciu niezbyt. Ale jak stwierdzilyscie, ze jednak cos widac to az mi serduszko uroslo [emoji4]Szczerze to ja miałam tak z tymi poprzednimi testami, że na telefonie nie widziałam kreski na zdjęciu, na aparacie ładnie było widać ale jak wrzuciłam na kompter to znowu nic nie widziałam i było mi trochę głupio ale ważne, że na żywo je było widac. No a dzisiaj to już inna bajka. Czekam z niecierpliwością na wyniki.
Dzisiaj tak miałam na żywo było widać a na zdj jej chwycić nie potrafiłam. Aż mi głupio pokazywać taki test :/mialam podobnie, na zywo widac kreske na zdjeciu niezbyt. Ale jak stwierdzilyscie, ze jednak cos widac to az mi serduszko uroslo [emoji4]
Tez mialam tak, pokaz [emoji1]Dzisiaj tak miałam na żywo było widać a na zdj jej chwycić nie potrafiłam. Aż mi głupio pokazywać taki test :/
Ja mam z cyfrowego Polsatu neta . nie mogę narzekać na szybkość ale czasem net się traci.Nam się skończył transfer w cyfrowym polsacie i też internet chodzi jakby chciał a nie mógł... Mieszkam na wsi i tak się zastanawiam o mobilnym necie z Orange tam mają fajny pakiet 250gb, bo te co mamy 40gb to totalnie za mało. [emoji23]
Już pokazałam [emoji23]Tez mialam tak, pokaz [emoji1]
Ah przegapilam gdzies [emoji23]Już pokazałam [emoji23]