reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak chłopak wie.... wiesz to chyba moja decyzja czy. Się taram czy nie napisaliście swoje i radzenie zeby nie brać mnie na poważnie jest trochę słabe. ucze się I to nie przeszkadza w nauce...
Moja decyzja
Staram sie

Czy tylko.mi sie wydaje ze starania polegaja na wspolnej decyzji a nie jak tu, ty zawsze piszesz JA nie MY... a twoj chlopak tylko "bierze konsekwencje seksu bez zabezpieczania w dni płodne, na klate.." swietne podejscie do ojcostwa..
No cóż.. życzę ci tylko zeby chlopak sie szybko nie zmyl jak dotrze do niego co to znaczy wychowywac dziecko.

reklama
Oj Ewela Ewela ale mącisz. Na drugim wątku pisałaś że odkładacie starania bo Twoj chłopak nie jest gotowy...że musisz odpocząć...i nagle już się znowu staracie? A chłopaka chociaż uświadomiłaś że zamierzasz dalej sie starać?? Bo pewnie chłopina nic nie wie...po wszystkich Twoich wpisach powiem Ci tylko jedno - lepiej wracaj do nauki, bo jest początek roku szkolnego, a do starań o dziecko dorośnij. Bo Ty nawet nie masz podstawowej wiedzy na temat swojego cyklu, a planujesz dziecko.
A dziewczynom tutaj radzę nie brać Cię na poważnie bo aż oczy bolą od Twoich wpisów!
Dobrego dnia!
Starałam się olewać wpisy Eweliny, bo irytowały mnie od samego początku, ale tym razem musze sie wypowiedziec, bo zgadzam się z Tobą @Azulka_26 w 100%.
Ewelino, po twoich wpisach widać, że nie dorosłaś emocjonalnie do posiadania dziecka. Widac, że nie znasz swojego organizmu, nie masz pojęcia o swoim cyklu. Jesteś za młoda. Zachodząc teraz w ciaze zrobisz krzywde sobie, chłopakowi, ale przede wszystkim dziecku. Wiem, ze sa dziewczyny, ktore w wieku 18,19,20 lat dojrzały emocjonalnie do posiadania dziecka i swietnie sobie poradzą albo juz radzą z wychowaniem, ale wybacz, twierdze, że Ty jeszcze nie doroslaś i jesteś dzieckiem, ktore powinno skonczyć szkołe i zapewnic przyszlemu dziecku dobre warunki. Wiem co mowie, sama urodzilam w wieku 18 lat, choc ja nie palnowalam dziecka. Musialam dorosnąc w ciagu kilku.miesiecy. nawet nie wiesz jak tak mlodej mamie jest ciezko skonczyc szkole, edykowac sie dalej, zacząc swoją pierwsza powazna prace (i nie mowie tu o roznoszeniu ulotek dorywczo). I tez BYŁAM PEWNA, ze moj facet to ten jedyny, ze bedziemy ze soba juz zawsze, bla bla bla...rok pozniej juz nie byliśmy razem ;) proponuję Ci zawiesić aktywnosc na forum, skonczyc szkole, zaczac pierwsza powazna prace, a pozniej zaczac starac sie.o dziecko.

Starałam się olewać wpisy Eweliny, bo irytowały mnie od samego początku, ale tym razem musze sie wypowiedziec, bo zgadzam się z Tobą @Azulka_26 w 100%.
Ewelino, po twoich wpisach widać, że nie dorosłaś emocjonalnie do posiadania dziecka. Widac, że nie znasz swojego organizmu, nie masz pojęcia o swoim cyklu. Jesteś za młoda. Zachodząc teraz w ciaze zrobisz krzywde sobie, chłopakowi, ale przede wszystkim dziecku. Wiem, ze sa dziewczyny, ktore w wieku 18,19,20 lat dojrzały emocjonalnie do posiadania dziecka i swietnie sobie poradzą albo juz radzą z wychowaniem, ale wybacz, twierdze, że Ty jeszcze nie doroslaś i jesteś dzieckiem, ktore powinno skonczyć szkołe i zapewnic przyszlemu dziecku dobre warunki. Wiem co mowie, sama urodzilam w wieku 18 lat, choc ja nie palnowalam dziecka. Musialam dorosnąc w ciagu kilku.miesiecy. nawet nie wiesz jak tak mlodej mamie jest ciezko skonczyc szkole, edykowac sie dalej, zacząc swoją pierwsza powazna prace (i nie mowie tu o roznoszeniu ulotek dorywczo). I tez BYŁAM PEWNA, ze moj facet to ten jedyny, ze bedziemy ze soba juz zawsze, bla bla bla...rok pozniej juz nie byliśmy razem ;) proponuję Ci zawiesić aktywnosc na forum, skonczyc szkole, zaczac pierwsza powazna prace, a pozniej zaczac starac sie.o dziecko.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Widze tu podobieństwo [emoji6] tez mialam 18lat i.musialam szybko dorosnac zeby moc zajac sie moim mlodym, tez Bylam pewna ze z jego ojcem bedziem wychowywac dziecko a jak widac nie wyszlo, a "tatus" olal dziecko całkiem[emoji6]
Na szczęście moj mlody ma najlepszego tate na świecie mimo ze nie biologicznego [emoji6]

Aha no i mam przedmiot z którym sobie nie radzę to jest taki wielki problem chyba nikt nie jest idealny i miał
Przedmiot który był dla niego ciężki wiec nie wiedzę problemu....
Kończę z Tobą dyskusję dziecko bo już brak mi sił do Ciebie. Poza tym nie chce tutaj dziewczynom zawalać wątku rozmową z Tobą.
Życzę Ci abyś jeszcze długo nie zaszla w ciążę bo ewidentnie nie dorosłaś do posiadania dziecka. Dziecko nie powinno starać sie o dziecko. Tyle w temacie!

Hej:)

Muszę przyznać ze wczoraj kresek nie udziałem chyba ślepa jestem bo wy widzialyscie [emoji41] wiec siedziałam cicho ale dziś już wyraźnie widzę @Migdalove i musi być pięknie :)

Co za emocje odświeżam na wasze wyniki bety!

reklama
Hej:)

Muszę przyznać ze wczoraj kresek nie udziałem chyba ślepa jestem bo wy widzialyscie [emoji41] wiec siedziałam cicho ale dziś już wyraźnie widzę @Migdalove i musi być pięknie :)

Co za emocje odświeżam na wasze wyniki bety!
Szczerze to ja miałam tak z tymi poprzednimi testami, że na telefonie nie widziałam kreski na zdjęciu, na aparacie ładnie było widać ale jak wrzuciłam na kompter to znowu nic nie widziałam i było mi trochę głupio ale ważne, że na żywo je było widac. No a dzisiaj to już inna bajka. :) Czekam z niecierpliwością na wyniki. :)

Do góry