reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
I dwa dni będę do wizyty bez tabletek i trochę się boję jeśli się udało. Bo jeśli przyjdzie okres to z tym brakiem tabletek będę spokojniejsza. ;)

Moj w ogole mowi ze na prolaktyne sie juz nie patrzy. Tzn jesli miesci sie w normach (chyba do 24?) To jest ok. Ja w obu ciazach i przed mialam na poziomie 21/22 u mnie problemem byla tarczyca 2.60 i przez nia 4 lata sie staralam. W pierwszej ciazy spadla sama do 1.90 i wtedy sie udalo. Teraz biore eutyrox

Moj w ogole mowi ze na prolaktyne sie juz nie patrzy. Tzn jesli miesci sie w normach (chyba do 24?) To jest ok. Ja w obu ciazach i przed mialam na poziomie 21/22 u mnie problemem byla tarczyca 2.60 i przez nia 4 lata sie staralam. W pierwszej ciazy spadla sama do 1.90 i wtedy sie udalo. Teraz biore eutyrox
Na.prolaktyne się nie patrzy ? Zamieniłabym lekarza czym prędzej, prolaktyna jest odpowiedzialna za niepowodzenia ciążowe wielu kobiet, część lekarz nie patrzy już na prolaktynę z obciążeniem to się zgodzę, ale nie na wynik prolaktyny na czczo...

Kierując się takim tokiem myślenia to TSH na poziomie ponad 4 u młodej kobiety też jest ok bo przecież jest w normie ?

reklama
Na.prolaktyne się nie patrzy ? Zamieniłabym lekarza czym prędzej, prolaktyna jest odpowiedzialna za niepowodzenia ciążowe wielu kobiet, część lekarz nie patrzy już na prolaktynę z obciążeniem to się zgodzę, ale nie na wynik prolaktyny na czczo...
No moj mowi ze dopiero jesli ponad norme wychodzi. Zmieniac lekarza nie bede to moja 2 ciaza i wiecej nie planuje. Jak widac w moim przypadku nie miala znaczenia. Pewnie jesli sa wieksze problemy to lekarze robia wszystko by pomoc i zbijaja prolaltyme i tarczyce i dobrze

Do góry