reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak właśnie zrobię. :) Boje się cieszyć, boję się tych fałszywych cieni, biochemicznych ciąż...
wiesz nie jestem lekarzem ale czytalam kiedys artykul a raczej wpis jakiejs kobietki na ktory odpowiedzial lekarz ze niby nie zdarzaja sie biochemiczne 2 razy pod rzad. ale ile w tym prawdy.

Genadia, jesteśmy na tym samym etapie. Testy pozytywne i beta wskazywała 3tydzień, 5 dni później beta poniżej 2 i tyle po ciąży :( w niedzielę już dostałam krwawienia i dzisiaj już jest tylko delikatne.

Ja betę zrobiłam juz krwawiąc bo uznałam, że skoro już sie zapisalam to pójdę. Przynajmniej okazałao się, że dużo lepiej znoszę pobieranie krwi niż kiedyś. U mnie też juź dziś dużo mniej krwi.

Myślisz, żeby jutro pojechać jednak na tą betę?
zrob rano test jesli zauwazysz ze kreska choc troche ciemniejsza niz dzis to ja bym jechala. moze to byc beta niska typu 7-9 ale bedziesz wiedziala co sie dzieje. na OF dziewczyna robila bete dosc wczesnie wyszla negatywna... dniu @ zrobila test i kreski dwie miala poszla zno na bete i juz ponad 100 byla:)

reklama
Do góry