Meliska89
Fanka BB :)
Również widzę cieńJuż wam wrzucam. Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie. To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również widzę cieńJuż wam wrzucam. Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie. To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567
Też widzę cieńRównież widzę cień
Bardzo wcześnie Ci pokazał. Może miałaś wcześniej owu. Wybierasz się na betę czy na razie czekasz i testujesz jeszcze?Jejku oby nie był fałszywy. Co mnie wzięło na test to ja nie wiem.
Nie wiem szczerze. Jutro chyba zrobię test z pierwszego moczu. Owulacja szczerze nie wiem kiedy była podejrzewam, że mogła być już 10dc ale też mogła być i 14dc. Ten wysoki progesteron mnie zdziwił już dlatego taką presję poczułam żeby ten test zrobić. W ogóle wizytę mam 26 września a norprolac kończy mi się 23 września...Bardzo wcześnie Ci pokazał. Może miałaś wcześniej owu. Wybierasz się na betę czy na razie czekasz i testujesz jeszcze?
Już wam wrzucam. Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie. To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567
@Ewelina2000 powiem tak - to Twoje (Wasze) życie. Nikt za Was go nie przeżyje. Jak sobie pościelicie tak się wyspicie.
Dziecko to odpowiedzialność i obowiązki - jeśli oboje pragniecie zostac rodzicami to super, cieszyć się i działać. Jeśli jednak macie jakieś, „ ale” to może warto byłoby się zastanowić.
Ja nikogo nie potępiam i zle nie zycze. To jest Wasza sprawa, co zrobicie - my możemy jedynie doradzić, bo po to tu jesteśmy
Co by nie było - zycze Tobie jak najlepiej!
A który dc masz dziśA co do kresek fabrycznych to pokazują się z różnych powodów. Albo za dużo moczu się kropi albo zostawia np na parapecie w słońcu wtedy test szybko wysycha i zostaje kreska. Przed chwilą robiłam bobo test strumieniowy. Wczoraj wam mówiłam że wychodził jakiś cień cienia a dziś też coś wyszło. Tylko mi co miesiąc coś wychodzi i później okres. A raczej co miesiac biochemicznej nie mam :/Zobacz załącznik 897534
Za 8 dni okres czyli 18 dcA który dc masz dziś