1
174974
Gość
3.kurde jest jak byk! to musi byc to! ile testow zostalo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3.kurde jest jak byk! to musi byc to! ile testow zostalo?
czyli jutro zrobisz i pozniej zostaw sobie na ciemne mocne krechy;p
Tak właśnie zrobię. Boje się cieszyć, boję się tych fałszywych cieni, biochemicznych ciąż...czyli jutro zrobisz i pozniej zostaw sobie na ciemne mocne krechy;p
wiesz nie jestem lekarzem ale czytalam kiedys artykul a raczej wpis jakiejs kobietki na ktory odpowiedzial lekarz ze niby nie zdarzaja sie biochemiczne 2 razy pod rzad. ale ile w tym prawdy.Tak właśnie zrobię. Boje się cieszyć, boję się tych fałszywych cieni, biochemicznych ciąż...
Zobaczymy, mam nadzieję, że jutro cień będzie już wyraźniejszy.wiesz nie jestem lekarzem ale czytalam kiedys artykul a raczej wpis jakiejs kobietki na ktory odpowiedzial lekarz ze niby nie zdarzaja sie biochemiczne 2 razy pod rzad. ale ile w tym prawdy.
ja w 9dpo to mialam taki ledwo ledwo. ale juz w 13dpo byly jasne ale widoczne golym okiem. nie szalej testuj i betuj jutro.Zobaczymy, mam nadzieję, że jutro cień będzie już wyraźniejszy.
Myślisz, żeby jutro pojechać jednak na tą betę?ja w 9dpo to mialam taki ledwo ledwo. ale juz w 13dpo byly jasne ale widoczne golym okiem. nie szalej testuj i betuj jutro.
Genadia, jesteśmy na tym samym etapie. Testy pozytywne i beta wskazywała 3tydzień, 5 dni później beta poniżej 2 i tyle po ciąży w niedzielę już dostałam krwawienia i dzisiaj już jest tylko delikatne.
zrob rano test jesli zauwazysz ze kreska choc troche ciemniejsza niz dzis to ja bym jechala. moze to byc beta niska typu 7-9 ale bedziesz wiedziala co sie dzieje. na OF dziewczyna robila bete dosc wczesnie wyszla negatywna... dniu @ zrobila test i kreski dwie miala poszla zno na bete i juz ponad 100 bylaMyślisz, żeby jutro pojechać jednak na tą betę?