reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
zrob rano test jesli zauwazysz ze kreska choc troche ciemniejsza niz dzis to ja bym jechala. moze to byc beta niska typu 7-9 ale bedziesz wiedziala co sie dzieje. na OF dziewczyna robila bete dosc wczesnie wyszla negatywna... dniu @ zrobila test i kreski dwie miala poszla zno na bete i juz ponad 100 byla:)
@Migdalove Kochana beta bez wątpienia. Mi jak w 21dc cień cienia wyszedł na teście, to beta tego samego dnia 9.27 wynosiła :*
Dobra to zobaczymy jutro. ;) Mój mężu dzisiaj nie robi nadgodzin tylko wraca szybciej do domu bo on nie może doczekać się by zobaczyć tą kreseczkę. :p Wizytę mam wg OM na sam koniec 5tc o ile wszystko się potwierdzi. Na razie na chłodno podchodzę, zobaczymy jutro. :)

reklama
Dobra to zobaczymy jutro. ;) Mój mężu dzisiaj nie robi nadgodzin tylko wraca szybciej do domu bo on nie może doczekać się by zobaczyć tą kreseczkę. [emoji14] Wizytę mam wg OM na sam koniec 5tc o ile wszystko się potwierdzi. Na razie na chłodno podchodzę, zobaczymy jutro. :)
Trzymam kciuki [emoji7] no przecież w końcu musi się Wam udać [emoji173]️
Już tyle czekacie [emoji173]️zasługujecie na maleństwo [emoji173]️

Trzymam kciuki [emoji7] no przecież w końcu musi się Wam udać [emoji173]️
Już tyle czekacie [emoji173]️zasługujecie na maleństwo [emoji173]️
Kciuki się przydadzą. :) Mąż już jedzie do domu z niecierpliwością. A ja ciągle się boję. Mamie mówiłam to mówi, że spokojnie, że trzyma kciuki też żeby się jednak udało. Mówi, że się doczekać nie może aż będzie miała wnuka. ;)

Kciuki się przydadzą. :) Mąż już jedzie do domu z niecierpliwością. A ja ciągle się boję. Mamie mówiłam to mówi, że spokojnie, że trzyma kciuki też żeby się jednak udało. Mówi, że się doczekać nie może aż będzie miała wnuka. ;)
Dopiero teraz zobaczylam! Trzymam kciuki i po cichu gratuluje nie zapeszając! [emoji173] ja tez bede testowac, ale dopiero w weekend!

A co do kresek fabrycznych to pokazują się z różnych powodów. Albo za dużo moczu się kropi albo zostawia np na parapecie w słońcu wtedy test szybko wysycha i zostaje kreska. Przed chwilą robiłam bobo test strumieniowy. Wczoraj wam mówiłam że wychodził jakiś cień cienia a dziś też coś wyszło. Tylko mi co miesiąc coś wychodzi i później okres. A raczej co miesiac biochemicznej nie mam :/Zobacz załącznik 897534
Mi właśnie ten facelle taki wyszedł cień cienia cienia ale obstawiam go jako negatyw :/

reklama
Do góry