reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
zrob rano test jesli zauwazysz ze kreska choc troche ciemniejsza niz dzis to ja bym jechala. moze to byc beta niska typu 7-9 ale bedziesz wiedziala co sie dzieje. na OF dziewczyna robila bete dosc wczesnie wyszla negatywna... dniu @ zrobila test i kreski dwie miala poszla zno na bete i juz ponad 100 byla:)
@Migdalove Kochana beta bez wątpienia. Mi jak w 21dc cień cienia wyszedł na teście, to beta tego samego dnia 9.27 wynosiła :*
Dobra to zobaczymy jutro. ;) Mój mężu dzisiaj nie robi nadgodzin tylko wraca szybciej do domu bo on nie może doczekać się by zobaczyć tą kreseczkę. :p Wizytę mam wg OM na sam koniec 5tc o ile wszystko się potwierdzi. Na razie na chłodno podchodzę, zobaczymy jutro. :)

reklama
Dobra to zobaczymy jutro. ;) Mój mężu dzisiaj nie robi nadgodzin tylko wraca szybciej do domu bo on nie może doczekać się by zobaczyć tą kreseczkę. [emoji14] Wizytę mam wg OM na sam koniec 5tc o ile wszystko się potwierdzi. Na razie na chłodno podchodzę, zobaczymy jutro. :)
Trzymam kciuki [emoji7] no przecież w końcu musi się Wam udać [emoji173]️
Już tyle czekacie [emoji173]️zasługujecie na maleństwo [emoji173]️

Trzymam kciuki [emoji7] no przecież w końcu musi się Wam udać [emoji173]️
Już tyle czekacie [emoji173]️zasługujecie na maleństwo [emoji173]️
Kciuki się przydadzą. :) Mąż już jedzie do domu z niecierpliwością. A ja ciągle się boję. Mamie mówiłam to mówi, że spokojnie, że trzyma kciuki też żeby się jednak udało. Mówi, że się doczekać nie może aż będzie miała wnuka. ;)

Kciuki się przydadzą. :) Mąż już jedzie do domu z niecierpliwością. A ja ciągle się boję. Mamie mówiłam to mówi, że spokojnie, że trzyma kciuki też żeby się jednak udało. Mówi, że się doczekać nie może aż będzie miała wnuka. ;)
Dopiero teraz zobaczylam! Trzymam kciuki i po cichu gratuluje nie zapeszając! [emoji173] ja tez bede testowac, ale dopiero w weekend!

A co do kresek fabrycznych to pokazują się z różnych powodów. Albo za dużo moczu się kropi albo zostawia np na parapecie w słońcu wtedy test szybko wysycha i zostaje kreska. Przed chwilą robiłam bobo test strumieniowy. Wczoraj wam mówiłam że wychodził jakiś cień cienia a dziś też coś wyszło. Tylko mi co miesiąc coś wychodzi i później okres. A raczej co miesiac biochemicznej nie mam :/Zobacz załącznik 897534
Mi właśnie ten facelle taki wyszedł cień cienia cienia ale obstawiam go jako negatyw :/

reklama
Do góry