Jaki wynik?No i co? No i nie wytrzymałam! Zrobiłam test!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki wynik?No i co? No i nie wytrzymałam! Zrobiłam test!
iiiiiiiiiiii?No i co? No i nie wytrzymałam! Zrobiłam test!
I co wyszło? Szybko tu nam pokazuj !No i co? No i nie wytrzymałam! Zrobiłam test!
Oo jednak. Są dwie kreseczki?No i co? No i nie wytrzymałam! Zrobiłam test!
No i co? No i nie wytrzymałam! Zrobiłam test!
Ojejuuu ile bym dała by mój mnie tak wybudził ze snu ha ha mi się raz zdarzyło, ze wybudziłam mojego z rana ha ha taki spontanNo mam meeeega nadzieje!
tych na spiaco to roznie.. czasem lubie a czasem jestem mega zla jak mnie M wybudzi;p
szalejcie ile sie da pozniej sama bedziesz sie stresowac o seks... zeby czasem czegos nie zruszyc itp.a podobno jest bezpieczny jesli oczywiscie nie dzieje sie nic niepożądanego.
Jest cień super cieszę się bardzo !! :*Już wam wrzucam. Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie. To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567