reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Bardzo wcześnie Ci pokazał. Może miałaś wcześniej owu. Wybierasz się na betę czy na razie czekasz i testujesz jeszcze?
Nie wiem szczerze. ;) Jutro chyba zrobię test z pierwszego moczu. Owulacja szczerze nie wiem kiedy była podejrzewam, że mogła być już 10dc ale też mogła być i 14dc. :) Ten wysoki progesteron mnie zdziwił już dlatego taką presję poczułam żeby ten test zrobić. ;) W ogóle wizytę mam 26 września a norprolac kończy mi się 23 września...

@Ewelina2000 powiem tak - to Twoje (Wasze) życie. Nikt za Was go nie przeżyje. Jak sobie pościelicie tak się wyspicie.
Dziecko to odpowiedzialność i obowiązki - jeśli oboje pragniecie zostac rodzicami to super, cieszyć się i działać. Jeśli jednak macie jakieś, „ ale” to może warto byłoby się zastanowić.
Ja nikogo nie potępiam i zle nie zycze. To jest Wasza sprawa, co zrobicie - my możemy jedynie doradzić, bo po to tu jesteśmy ;)
Co by nie było - zycze Tobie jak najlepiej! :)

Dziękuje i rozumiem ze chcecie mi dać dobre rady i staram się je przyjmować i myśleć nad wszystkim

A co do kresek fabrycznych to pokazują się z różnych powodów. Albo za dużo moczu się kropi albo zostawia np na parapecie w słońcu wtedy test szybko wysycha i zostaje kreska. Przed chwilą robiłam bobo test strumieniowy. Wczoraj wam mówiłam że wychodził jakiś cień cienia a dziś też coś wyszło. Tylko mi co miesiąc coś wychodzi i później okres. A raczej co miesiac biochemicznej nie mam :/Zobacz załącznik 897534
A który dc masz dziś

reklama
Do góry