reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiem dziewczyny, że Temat był już Wałkowany wiele razy i często to pisałyście, ale nie zwracałam na to za dużej uwagi, bo bezpośrednio mnie to nie dotyczyło, a naprawdę przejęłam się trochę tymi moimi badaniami i tymi dziwnymi testami, które tak wiecznie wychodzą i pozytywne, otóż powiedzcie mi kiedy mam robić następujące badania czy w jakimś konkretnym dniu cyklu czy mogę np. teraz i z marszu do laboratorium nie na czczo i oddać krew.

- FSH
- LH
- prolaktyna
- estradiol progesteron

Załączniki

• DA113FF7-8011-4F69-AE01-8AE7E81577D0.jpeg
    DA113FF7-8011-4F69-AE01-8AE7E81577D0.jpeg
    131,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Dzięki. Choć tak jak miałam duże nadzieje, że udało nam sie trafić w owu i coś moze wyjsć ze starań, tak teraz zwątpiłam i zaczynam się bać.

Wiesz ja byłam na wyjeździe i miałam
Owu wszystko super a potem z temperatury mi pozmieniało i wychodzi ze nie miałam nawet dni płodnych wiec załamka [emoji20]

reklama
Nie obraziłam się odpisałam ze każda ma prawo do swojego zdania to nie jest tak ze to tylko konsekwencja sexu bez zabezpieczenia ale upragniony skarb jak i dla mnie i dla mojego chłopaka a to ze tak powiedział nie przemyślał tego ci do mieszkania planujemy zamieszkać przed tym wszystkim ale teraz nie ma chwilowo jak to wszystko nie jest proste do wytłumaczenia ale to nie jest tak ze zachowuje się jak dzieciak akurat do tego nigdy nie podchodziłam jak zachciankę wiec nie jesteśmy rozwydrzona jak to jedna z dziewczyn ujęła życzyłam wam wszystkim szczęścia i nie pisze bo każde z moich postów było nie miłe widzianych. Wiec odpuściłam
@Ewelina2000 powiem tak - to Twoje (Wasze) życie. Nikt za Was go nie przeżyje. Jak sobie pościelicie tak się wyspicie.
Dziecko to odpowiedzialność i obowiązki - jeśli oboje pragniecie zostac rodzicami to super, cieszyć się i działać. Jeśli jednak macie jakieś, „ ale” to może warto byłoby się zastanowić.
Ja nikogo nie potępiam i zle nie zycze. To jest Wasza sprawa, co zrobicie - my możemy jedynie doradzić, bo po to tu jesteśmy ;)
Co by nie było - zycze Tobie jak najlepiej! :)

Do góry