reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A co do kresek fabrycznych to pokazują się z różnych powodów. Albo za dużo moczu się kropi albo zostawia np na parapecie w słońcu wtedy test szybko wysycha i zostaje kreska. Przed chwilą robiłam bobo test strumieniowy. Wczoraj wam mówiłam że wychodził jakiś cień cienia a dziś też coś wyszło. Tylko mi co miesiąc coś wychodzi i później okres. A raczej co miesiac biochemicznej nie mam :/
IMG_20180913_123548.jpg

Załączniki

• IMG_20180913_123548.jpg
    IMG_20180913_123548.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 290
reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym progesteronem bo widzę, że jedni piszą 7 dni po owulacji drudzy, że między 21-23 dniem cyklu
Ogolnie wskazane jest zbadanie progesteronu w ciaglu całego cyklu by mieć dokladny wglad, tak samo z prolaktyna, ponieważ jest zależny od fazy cyklu. Ale faktycznie w 21dc (czyli 7dni po owu) jego stężenie jest najwyższe ;)

Ogolnie wskazane jest zbadanie progesteronu w ciaglu całego cyklu by mieć dokladny wglad, tak samo z prolaktyna, ponieważ jest zależny od fazy cyklu. Ale faktycznie w 21dc (czyli 7dni po owu) jego stężenie jest najwyższe ;)
Tez to slyszalam zeby robic kilka razy w cyklu [emoji57]
W 21dc bedzie najwieksze o ile ma sie ksiazkowe cykle [emoji6]

Dziewczyny jestem w 5 dniu @ zrobiłam badania hormonalne, prolaktyne wyszła 28,15 a norma to 23,30 myślicie że to przyczyna tego że nie mogę zajść w ciążę?
Stres mógł wpłynąć na podwyższenie. Miałam tak, po @ zrobiłam i miałam wyższy niż norma. Potem powtórzyłam w 21dc i już w normie miałam.

To skoro chcecie zamieszkac razem przed to ja wam radze narazie sie nie starać [emoji57]
Serio nieszkanie z druga osoba na codzien,codzienne obowiazki to jednak nie to samo co spotkania raz na jakis czas czy wspolne wyjazdy...
No ale tak jak napisalam, zrobice i tak jak chcecie, my sie staralyamy ci troche otworzyc oczy na pewne sprawy tylko tyle i az tyle.
No i nie masz racji z tym ze twoje pisanie było nie mile widziane bo jakbys nie zauwazyla od początku przynajmniej ja zyczylam wam powodzenia mimo wszystko. Ale no nie dziw sie, ze dziewczynom ktore staraja sie czasami rok albo i dluzej po twoim wpisie,ze twoj facet o staraniu sie o dziecko mowi "biore konsekwencja na klate", skacze cisnienie [emoji849]

Dla tego zostawiłam was ale życzyłam szczęścia na ta wiadomość żadna mi nie odpisała wiec nie zmuszam ale słowa rozwydrzona nie były miłe bo tak naprawdę żadna nie zna mnie nie wie jak się zachowuje i nie wie nic jedna z dziewczyn napisała ze nie zna mnie i powiedizalam swoje każdy ma prawo powiedzieć swoje zdanie nie mówię ze nie a ze was zostawiłam to nie znaczy ze strzeliłem
Focha..

@Maliina ja dobrze kojarze ze ty z lubuskiego jestes ? Moze jak nie ma takiego lekarza u was w okolicy to poszukaj w innych miastach ? Na pewno w ZG jest lekarka
W Sulechowie jest ginekolog,
tak u mnie poprostu nie ma musialabym poszperac po lekarzach z Gorzowa Wlkp lub Zilelonej Góry.. moze jeszcze gdzies indziej sie trafii lubuskie nie jest w koncu takie małe.
Mój lekarz ma certyfikat (Sulechow) Korbelak - raz wysylalyscie link to sprawdziłam i widniał na liście:)

Zobacz załącznik 897468

Oszaleję sama ze sobą! [emoji24][emoji24][emoji24] jak w tym cyklu nie wyjdzie, to idę do gina i robię badania. Wczoraj wieczorem koło północy pik 200! Teraz nów to samo. A myślałam, że owu w pon była. [emoji849] No co jest ze mną nie tak... albo nie umiem tych testów czytać...
No pokazuje na dzisiaj piekne krechy :)

reklama
Właśnie dowiedziałam się że na cytologii miałam 2 stopień lekarka chciała żebym przyjechała więc zaczęłam się już absolutnie denerwować.
Ale 2 stopień cytologii jest w porządku. Ja miałam, wszystkie 3 już- a jak wiadomo dowiedziawszy się o 3 to byłam dopiero w stresie. Ale na szczęście teraz jest 1 :) niby jakaś infekcja mogła byc

Do góry