1
174974
Gość
A ja mam pytanie do tych co już w ciąży. Czy jak poszalejecie z partnerem, tzn jest troszkę bardziej intensywny seks to macie takie delikatne ciągnięcie jak na @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odkąd jestem w ciazy nie szalalam ani razuA ja mam pytanie do tych co już w ciąży? Czy jak poszalejecie z partnerem, tzn jest troszkę bardziej intensywny seks to macie takie delikatne ciągnięcie jak na @?
lekko edytowalam swoj wpis.Nie ten wątek
lekko edytowalam swoj wpis.
jak nie ten watek to sie nie dziwie ze nie wiem;p ledwo nadrabiam tu i ovufriend a jeszcze inne watki...
U nas jeszcze nic nie wiadomo to jeszcze szalejemy. W ogóle często takie dzikie akcje są na wpół spiąco, taka żądza wtedy się budzi aż jestem zawsze w szoku bo ledwo co się pamięta. Ale z tym bólem to tak wyglądało jakby organizm dawał znać, żeby aż tak nie szaleć. No nic zobaczymy za parę dni.odkąd jestem w ciazy nie szalalam ani razu
nie mialam meza 3 tyg a teraz on się boi ;p
pamietam ze z julka tez tak bylo ze dopiero pozniej sie przekonal a jak juz byla dzidzia duza po 30tc tez bał się
No mam meeeega nadzieje!U nas jeszcze nic nie wiadomo to jeszcze szalejemy. W ogóle często takie dzikie akcje są na wpół spiąco, taka żądza wtedy się budzi aż jestem zawsze w szoku bo ledwo co się pamięta. Ale z tym bólem to tak wyglądało jakby organizm dawał znać, żeby aż tak nie szaleć. No nic zobaczymy za parę dni.
Wow super ja tez mega się stresuje :/ ale kupiłam sobie tabletki ziołowe labofarm i wzięłam dzień przed i przed egzaminem, troszke było mi lepiej ale i tak w słupek wjechalam bardzo bym chciała mieć to za sobą, dla własnego spokoju, no i tez dla kasy, bo strasznie mnie to zżera finansowo, cały czas dokupuje jazdy :/ już tak popłynęłam ze nawet nie liczę:/ ale chce w koncu zdać, zeby ze spokojem zajsc w ciąże i nie stresować się potem, ze jeszcze to skończyć trzeba muszę wrzucić bardziej na luz może wtedy się udaIrena głowa do góry i następnym razem się uda. Ja się stresowałam przez cały kurs, w nocy przed egzaminem nie mogłam spać z nerwów, jak mi się już udało to w końcu zaspałam, mój instruktor podjechał pod mój dom i z pięć minut napitalał klaksonem aż mnie obudził. Powiem ci że byłam na takim luzie jak nigdy, śmiałam się do niego żeby zapisał mnie w kajetku na następne jazdy a on do mnie że zdam i zdałam. A przez całą drogę z egzaminatorem trajkotalam jak nakrecona co mi się nie gdy nie zdarzało w stresowych sytuacjach bo ja z tych bardzo niesmialych i na końcu jak zajechaliśmy pod ośrodek facet mówi mi że zdałam to nie mogłam uwierzyć. Tak więc nie stresować się następnym razem
Jak mnie zabolało tak to już mówię do męża żeby troszkę przystopować, martwię się, że będę miała mega ochotę a mój nie będzie chciał bo będzie się bał o maleństwo. No nic, zobaczymy, jeszcze wszystko przed nami.No mam meeeega nadzieje!
tych na spiaco to roznie.. czasem lubie a czasem jestem mega zla jak mnie M wybudzi;p
szalejcie ile sie da pozniej sama bedziesz sie stresowac o seks... zeby czasem czegos nie zruszyc itp.a podobno jest bezpieczny jesli oczywiscie nie dzieje sie nic niepożądanego.
No Kochana to tak jak wiele z nas:/ nie zabezpieczamy się a i tak ciąży nie ma... nie wiem jak to jest skonstruowane wszystko czasami już brać cierpliwościFacelle cień cienia cienia ale mu nie wierzę bo już kilka razy się na nim przejachalam, i dzisiaj jakiś apteczny 25mlU i bielutki. Dzisiaj 27dc a cykle jak u ciebie 28-30dni. Czasami mnie swędzą sutki a to był mój pierwszy o objaw przy ciążach ale nie chce się nakręcać ale kurcze jak czekasz na termin @ trudno nie analizować wszystkiego. Pewnie i tak się nie udało. Kurcze moja koleżanka wpadła po jednym razie bez gumki a my tu cykl w cykl jedziemy bez jakiegokolwiek zabezpieczenia i nic.
To skoro chcecie zamieszkac razem przed to ja wam radze narazie sie nie starać [emoji57]Nie obraziłam się odpisałam ze każda ma prawo do swojego zdania to nie jest tak ze to tylko konsekwencja sexu bez zabezpieczenia ale upragniony skarb jak i dla mnie i dla mojego chłopaka a to ze tak powiedział nie przemyślał tego ci do mieszkania planujemy zamieszkać przed tym wszystkim ale teraz nie ma chwilowo jak to wszystko nie jest proste do wytłumaczenia ale to nie jest tak ze zachowuje się jak dzieciak akurat do tego nigdy nie podchodziłam jak zachciankę wiec nie jesteśmy rozwydrzona jak to jedna z dziewczyn ujęła życzyłam wam wszystkim szczęścia i nie pisze bo każde z moich postów było nie miłe widzianych. Wiec odpuściłam