reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Z jakim wynikiem?
Facelle cień cienia cienia ale mu nie wierzę bo już kilka razy się na nim przejachalam, i dzisiaj jakiś apteczny 25mlU i bielutki. Dzisiaj 27dc a cykle jak u ciebie 28-30dni. Czasami mnie swędzą sutki a to był mój pierwszy o objaw przy ciążach ale nie chce się nakręcać ale kurcze jak czekasz na termin @ trudno nie analizować wszystkiego. Pewnie i tak się nie udało. Kurcze moja koleżanka wpadła po jednym razie bez gumki a my tu cykl w cykl jedziemy bez jakiegokolwiek zabezpieczenia i nic.

reklama
Ja chcę zrobić w sobotę razem z TSH ciekawe jak u mnie wyjdzie, ale w tamtym miesiącu ból piersi, pobrzusza a teraz nic więc nie wiem czy nie jest właśnie za niski ? No nic zobaczymy
Mnie w sumie już nie bolą piersi jako tako, brzuch też nie a jednak taki wysoki. :D Mam nadzieję, że w końcu u męża w pracy dopiszą mnie do jego ubezpieczenia bo młody kierownik chyba nie ogarnął i dał mężowi do domu do wypełnienia papiery bo nie ma mąż ubezpieczenia. A to są papiery do ubezpieczenia grupowego płatnego do PZU na życie a nie takie do ZUSu. Albo polecę do urzędu pracy, moze akurat mają jakąś fajną ofertę, chętnie bym poszła od pracy. :D

Facelle cień cienia cienia ale mu nie wierzę bo już kilka razy się na nim przejachalam, i dzisiaj jakiś apteczny 25mlU i bielutki. Dzisiaj 27dc a cykle jak u ciebie 28-30dni. Czasami mnie swędzą sutki a to był mój pierwszy o objaw przy ciążach ale nie chce się nakręcać ale kurcze jak czekasz na termin @ trudno nie analizować wszystkiego.

Dokladnie, ja też wszystko analizuje ale przywiązuje uwage tylko na te objawy, które nigdy wcześniej mi się nie przydarzyły. Nie jestem pewna co do szyjki, bo rzadko sama ją badam, raczej sprawdzam tylko przed @ czy przyjdzie czy nie

Dokladnie, ja też wszystko analizuje ale przywiązuje uwage tylko na te objawy, które nigdy wcześniej mi się nie przydarzyły. Nie jestem pewna co do szyjki, bo rzadko sama ją badam, raczej sprawdzam tylko przed @ czy przyjdzie czy nie
Ja wogole nie mam pojęcia jak badać szyjkę [emoji23][emoji18]

Ja brałam po.porodzie przy KP. Czułam sie ok, tylko przy jednoskładnikowych powinnaś brac tabletke codziennie o tej samej porze :) ogolnie trzrba bardziej uważać niz przy 2składnikowych ;P
Budzik na 20.30 mam i od razu łykam :* ogólnie lekarz na recepcie wypisał mi limetic. Ale Pani w aptece zaproponowala to jako tańszy zamiennik a ze to dokładnie to samo. Różnica 25 zł limetic za opakowanie a dessette Mono 10 zł za opakowanie [emoji23]

O jeszcze z objawów to mam gazy jak praktycznie zwykle przed @. :D Kurcze boję się czy mnie w piątek przyjmie lekarz, bo duphaston starczy mi do soboty...

reklama
O jeszcze z objawów to mam gazy jak praktycznie zwykle przed @. :D Kurcze boję się czy mnie w piątek przyjmie lekarz, bo duphaston starczy mi do soboty...
Ja jak potrzebowałam to na grupie fb z mojego miasta napisałam i dużo osób się odezwalo. Wyslalabym Ci ale też biorę i nie mam nadmiaru. Niedługo będę szukać znowu. Ale polecam takie grupy.

Do góry