Ann89
Fanka BB :)
U mnie +/- 4 dni i już dwa testy zrobione [emoji23][emoji23]Ciekawe czy jest taka choroba jak testomania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie +/- 4 dni i już dwa testy zrobione [emoji23][emoji23]Ciekawe czy jest taka choroba jak testomania
Haha ja jestem strasznie niecierpliwa! W tamtym cyklu zrobilam 23dc wyszedl cien, a i tak @ przyszla.. Trzymajmy kciuki, zeby teraz sie udalo! Z moim nastepny stosunek odbede dopiero po 20 pazdziernika, bo siedzi w wojsku takze licze, ze ten ostatni cykl bedzie owocny i bedzie najlepsza niespodzianka dla mojego!Ja to też bym ciągle spała... Ja to się zaparłam i nie zrobię testu do terminu @.
Ja w tamtym cyklu miałam ciążę biochemiczną... Dlatego teraz w razie czego biorę duphaston.Haha ja jestem strasznie niecierpliwa! W tamtym cyklu zrobilam 23dc wyszedl cien, a i tak @ przyszla.. Trzymajmy kciuki, zeby teraz sie udalo! Z moim nastepny stosunek odbede dopiero po 20 pazdziernika, bo siedzi w wojsku takze licze, ze ten ostatni cykl bedzie owocny i bedzie najlepsza niespodzianka dla mojego!
Damy rade! Liczmy na to, ze bedzie owocnie! [emoji56] ktory jestes dc?Ja w tamtym cyklu miałam ciążę biochemiczną... Dlatego teraz w razie czego biorę duphaston.
Z jakim wynikiem?U mnie +/- 4 dni i już dwa testy zrobione [emoji23][emoji23]
21dc.Damy rade! Liczmy na to, ze bedzie owocnie! [emoji56] ktory jestes dc?
Ja 22dc haha [emoji4] to lecimy w miare na rowni, nie moge sie juz doczekac testu21dc.
Ja chcę zrobić w sobotę razem z TSH ciekawe jak u mnie wyjdzie, ale w tamtym miesiącu ból piersi, pobrzusza a teraz nic więc nie wiem czy nie jest właśnie za niski ? No nic zobaczymyOby pomogły. Bo sama byłam w szoku jak zobaczyłam ten wynik, zawsze tak średnio 23-25 miałam.
Ja brałam po.porodzie przy KP. Czułam sie ok, tylko przy jednoskładnikowych powinnaś brac tabletke codziennie o tej samej porze ogolnie trzrba bardziej uważać niz przy 2składnikowych ;PTo Ty brałaś dwuskładnikowe
Ja przy KP mogę tylko jednoskladnikowe