1
174974
Gość
Oby pomogły. Bo sama byłam w szoku jak zobaczyłam ten wynik, zawsze tak średnio 23-25 miałam.To trzymam mocno zaciśnięte kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby pomogły. Bo sama byłam w szoku jak zobaczyłam ten wynik, zawsze tak średnio 23-25 miałam.To trzymam mocno zaciśnięte kciuki
Ooo badanie szyjki macicy to nie jest moja mocna strona. Ale idziemy łeb w łeb. Życzę Ci aby się udało.Wlasnie, jak to z ta szyjka jest? Jestem tydzien po owulce, 22dc. Cykle 28-30. Moja szyjka jest wysoko ledwo moge dotknac ja palcem, kiedy opieram noge o wanne. Jest chyba twarda, ale nie jestem w stanie dosiegnac by sprawdzic czy jest zamknieta czy otwarta. Jak myslicie? Udalo sie?
Nie dziekuje i rowniez zycze zafasolkowania! [emoji8] od kilku dni mam skurcze jajnikow/macicy, piersi pobolewaja ale niezbyt mocno, dzis doszly mroczki przed oczami dwa razy i bol w dole plecow. Zobaczymy!Ooo badanie szyjki macicy to nie jest moja mocna strona. Ale idziemy łeb w łeb. Życzę Ci aby się udało.
Mnie piersi okropnie bolaly od 13dc do 19dc teraz już prawie w ogóle. Lekko czasami podbrzusze pociągnie ale na prawdę delikatnie. A i mam pełno mlecznego śluzu. Wiecej objawów jako takich nie mam.Nie dziekuje i rowniez zycze zafasolkowania! [emoji8] od kilku dni mam skurcze jajnikow/macicy, piersi pobolewaja ale niezbyt mocno, dzis doszly mroczki przed oczami dwa razy i bol w dole plecow. Zobaczymy!
Stosowała któraś kiedyś? Jakieś opinie? Zobacz załącznik 896995Zobacz załącznik 896996
Ja tez mam duzo mlecznego sluzu, piersi piekly mnie tylko jeden dzien i bolaly po boku. Teraz boli mnie tylko jedna piers tak jakby od gory w srodku gdzies tam [emoji37] a spanie mam takie, ze mimo iz nie chce spie po 14h. Zatestuje za 2-3dni, moze cos pokazeMnie piersi okropnie bolaly od 13dc do 19dc teraz już prawie w ogóle. Lekko czasami podbrzusze pociągnie ale na prawdę delikatnie. A i mam pełno mlecznego śluzu. Wiecej objawów jako takich nie mam.
To Ty brałaś dwuskładnikoweWiedziałam, że to opakowanie jakieś takie do czegoś mi podobne. Ja brałam te:
Zobacz załącznik 897376
Wszystkie chyba opakowania z tej firmy mają identyczna (może poza kolorem) szatę graficzną
Ja to też bym ciągle spała... Ja to się zaparłam i nie zrobię testu do terminu @.Ja tez mam duzo mlecznego sluzu, piersi piekly mnie tylko jeden dzien i bolaly po boku. Teraz boli mnie tylko jedna piers tak jakby od gory w srodku gdzies tam [emoji37] a spanie mam takie, ze mimo iz nie chce spie po 14h. Zatestuje za 2-3dni, moze cos pokaze